25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 25 de juliol de 2016

Passejada d’estiu amb els alumnes de Sant Cugat

Divendres passat, una vintena d'alumnes dels cursos inicials d'estiu del Servei Local de Català de Sant Cugat del Vallès van tenir l'oportunitat de conèixer l'entorn natural de la ciutat que els acull.

Passejada d’estiu amb els alumnes de Sant Cugat

La passejada, de dificultat baixa i guiada per Alfredo Arechavala, un excursionista entusiasta que ha après el català com a segona llengua, va passar per l'avinguda Can Bell, on es pot contemplar una de les cases modernistes millor conservades. Per una drecera es va arribar fins a Can Gordi, on els excursionistes van fer un mos i van gravar un videoselfie promocional dels cursos de català que es publicarà demà dimarts al Facebook. La tornada per la Torre Negra va permetre als alumnes conèixer i admirar el pi d'en Xandri.

                                                              

Aquesta activitat l'organitza el Servei Local de Català en col·laboració amb el Club Muntanyenc Sant Cugat. És una bona ocasió per gaudir de la natura, conèixer l'entorn de Sant Cugat i també per practicar el català en un ambient distès, fora de l'aula. Cal tenir en compte que molts dels alumnes no fa ni sis mesos que viuen a Catalunya.

                                                         


M. O.
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes