25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 7 d'abril de 2016

Inici de noves parelles lingüístiques a Sant Cugat

Dimecres passat, 6 d'abril, va tenir lloc a Sant Cugat del Vallès la nova formació de parelles lingüístiques de primavera del programa Voluntariat per la llengua.

Inici de noves parelles lingüístiques a Sant Cugat

De moment ja estan en marxa una quarantena de parelles

L'acte, que va tenir lloc a les 19 h a la Sala d'Actes de la Casa de Cultura, estava estructurat en dues parts: a la primera part, Mar Oñate, responsable del SLC de Sant Cugat, i Lídia Ponsatí, dinamitzadora del VxL, van presentar l'acte i van explicar l'objectiu i el funcionament del programa. En acabat es van presentar les parelles lingüístiques i se'ls va repartir el material per a les trobades: orientacions dels participants, llista d'establiments col·laboradors i d'entitats col·laboradores de Sant Cugat, i el full d'avantatges de què poden gaudir els participants amb el carnet VxL.

La segona part de l'acte va començar amb la lectura de 5 microcontes del llibre Verba, non facta, de David Vila i Ros, a càrrec d'alumnes de nivell Elemental i voluntaris lingüístics: Leonardo Martín, Jorge Pérez, Manuel Calle, Suany Núñez i Susana García van donar veu a alguns contes de Vila triats especialment per a l'ocasió.

 

Tot seguit, per cloure l'acte, David Vila mateix, acompanyat dels actors Berta Gusi i Josep Maria Roviralta, van delectar els assistents (una cinquantena) amb un micromuntatge titulat L'amor llibre. Contes d'amor i amor pels contes, sobre literatura i amor, i que representaven per primer cop i va emocionar tothom.

En finalitzar l'acte, els assistents van poder adquirir exemplars de Verba non facta, que l'autor va signar i dedicar.


L. P. i M. O.
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes