25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 73 notícies disponibles
Dijous, 25 d'octubre de 2018

Inici dels cursos i del Voluntariat per la llengua a Sant Cugat

Inici dels cursos i del Voluntariat per la llengua a Sant Cugat Mila Segarra dona el tret de sortida als cursos de català amb una conferència que marca l'inici, també, del cicle d'activitats dedicades a Pompeu Fabra.
Dijous, 25 d'octubre de 2018

Sant Cugat celebra l’Any Pompeu Fabra 2018

Sant Cugat celebra l’Any Pompeu Fabra 2018 Òmnium Sant Cugat i l'ens local organitzen un seguit d'activitats a la ciutat amb el Servei Local de Català per commemorar els 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català més il·lustre i els 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana.
Dimarts, 28 d'agost de 2018

El grup de conversa d'estiu de Sant Cugat finalitza amb èxit

El grup de conversa d'estiu de Sant Cugat finalitza amb èxit Un total d'11 persones aprenentes i 5 de voluntàries que, de manera més o menys regular, s'han anat trobant tots els dimecres de juliol al Bar Oasi Tea Lounge de Sant Cugat.
Divendres, 2 de març de 2018

Alumnes de Sant Cugat conversen amb l’escriptora Tània Juste

Alumnes de Sant Cugat conversen amb l’escriptora Tània Juste El dilluns 26 de febrer Tània Juste, autora de la novel·la L'hospital dels pobres (2014), va oferir una xerrada adreçada als alumnes del nivell de suficiència de l'SLC de Sant Cugat, que havien treballat la novel·la a classe, i a l'alumnat de l'Escola d'Adults de la Casa de Cultura.
Dimecres, 21 de febrer de 2018

Nou club de lectura a Sant Cugat del Vallès

Nou club de lectura a Sant Cugat del Vallès En col·laboració amb el Servei Local de Català de Sant Cugat (SLC), Òmnium Sant Cugat ofereix un club de lectura conduït per Dolors Taulats, escriptora i professora de català per a adults.
Dimarts, 28 de novembre de 2017

Pràctica lingüística a Collserola per als alumnes de català de Sant Cugat del Vallès

Pràctica lingüística a Collserola per als alumnes de català de Sant Cugat del Vallès El passat diumenge 26 de novembre, alumnes de català de Sant Cugat van poder conèixer de prop l'entorn natural de la ciutat, de la mà de personal voluntari del Club Muntanyenc.
Divendres, 10 de novembre de 2017

Alumnes del nivell elemental de Sant Cugat resolen conflictes familiars a les Xerrades a l’aula

Alumnes del nivell elemental de Sant Cugat resolen conflictes familiars a les Xerrades a l’aula Què cal fer quan la teva filla de 4 anys no vol menjar? Com cal actuar quan el teu fill de 15 anys es deixa les vambes al mig del menjador i no les recull quan li ho dius? Si el teu fill de 13 anys et diu que es vol fer un pírcing a l'orella, li donaries permís?
Dimarts, 24 d'octubre de 2017

Tret de sortida dels cursos de català per a adults a Sant Cugat

Tret de sortida dels cursos de català per a adults a Sant Cugat Malgrat la pluja, més de 100 persones es van aplegar dimecres 18 d'octubre al Claustre del Monestir de Sant Cugat en l'acte inaugural del nou curs del Servei Local de Català (SLC) de Sant Cugat del Vallès. L'acte va constar de tres parts: la formació de les parelles lingüístiques del programa Voluntariat per la llengua (VxL), la presentació dels cursos de català i la xerrada del periodista de TV3 Víctor Prats.
Dimarts, 16 de maig de 2017

Es crea a Sant Cugat l’Associació Ciutadana Gabriel Ferrater i Joan Ferraté

Es crea a Sant Cugat l’Associació Ciutadana Gabriel Ferrater i Joan Ferraté Als ciutadans de Sant Cugat els agrada viure la cultura, i això ve de lluny.
Dimecres, 10 de maig de 2017

Sant Cugat aposta pel cinema infantil en català

Sant Cugat aposta pel cinema infantil en català El Servei Local de Català i Yelmo amplien l'oferta de cinema infantil en català a Sant Cugat

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter