25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 45 notícies disponibles
Dijous, 14 de març de 2019

Alumnes fan un itinerari per Ripollet

Alumnes fan un itinerari per Ripollet El dijous 14 de març a la tarda, 17 alumnes dels cursos de català i parelles lingüístiques van fer un passeig per Ripollet tot recorrent un itinerari guiat pel Centre d'Interpretació del Patrimoni. 
Dilluns, 11 de març de 2019

Alumnes de Ripollet fan ràdio

Alumnes de Ripollet fan ràdio Dilluns, 11 de març, una dotzena d'alumnes de l'Oficina de Català de Ripollet van visitar el Patronat de Comunicació de Ripollet.
Dijous, 7 de març de 2019

Alumnes de català entrevisten l'alcalde de Ripollet

Alumnes de català entrevisten l'alcalde de Ripollet El 7 de març alumnes dels cursos de català de Ripollet van visitar les instal·lacions de l'Ajuntament de Ripollet.
Dimarts, 5 de març de 2019

Acaba el club de lectura fàcil sobre Dràcula a Ripollet

Acaba el club de lectura fàcil sobre Dràcula a Ripollet El 5 de març es va dur a terme una sessio de dinamització del club de lectura fàcil sobre Dràcula amb els alumnes del grup de bàsic 2 de Ripollet.
Dijous, 14 de febrer de 2019

Alumnes de Ripollet visiten una exposició sobre el còmic en català

Alumnes de Ripollet visiten una exposició sobre el còmic en català El dia 14 de febrer, una desena d'alumnes de nivell elemental i intermedi de català de Ripollet van visitar l'exposició Vinyetes: història del còmic en català a la Biblioteca de Ripollet.
Dimarts, 5 de febrer de 2019

Inici de les trobades de conversa en català a Ripollet

Inici de les trobades de conversa en català a Ripollet El 5 de febrer va començar a Ripollet un espai de trobades de conversa en català tots els dimarts a les 11 h al Centre Cultural.  
Divendres, 21 de desembre de 2018

Alumnes de català de Ripollet acaben l’any amb diverses activitats culturals

Alumnes de català de Ripollet acaben l’any amb diverses activitats culturals Abans de començar les vacances de Nadal, alumnes dels diferents cursos de l'Oficina de Català de Ripollet han celebrat l'inici de les festes nadalenques amb diverses activitats, com ara un itinerari per Ripollet, la visita a la Mostra de Pessebres o la decoració de l'aula.
Dimecres, 19 de desembre de 2018

Parelles ben avingudes a Ripollet

Parelles ben avingudes a Ripollet El passat dimecres, 21 de novembre, a les 10 h, va tenir lloc a la cuina del Mercat de Ripollet la presentació de les parelles lingüístiques de Ripollet. A l'acte hi van assistir una quinzena de persones. El regidor de cultura, Oriol Mor, va agrair la tasca que fan tant voluntaris com aprenents per al foment de la llengua catalana i va encoratjar altres persones a participar-hi.  
Dilluns, 10 de desembre de 2018

Continua la col·laboració amb l'Associació d'Espectadors del Teatre Mercat Vell i

Continua la col·laboració amb l'Associació d'Espectadors del Teatre Mercat Vell i El Voluntariat per la llengua renova el conveni amb l'Associació d'Espectadors del Teatre Mercat Vell de Ripollet.
Dilluns, 10 de desembre de 2018

Es renova el conveni amb la Unió de Comerciants de Ripollet

Es renova el conveni amb la Unió de Comerciants de Ripollet El conveni permetrà promoure el Voluntariat per la llengua entre els comerços associats de la Unió de Comerciants i ampliar la xarxa d'establiments col·laboradors del programa.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes