25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 52 notícies disponibles
Dimecres, 19 de juny de 2019

A Ripollet, per un Sant Joan sonat, producte de mercat, i en català

A Ripollet, per un Sant Joan sonat, producte de mercat, i en català El 19 de juny es va fer a Ripollet una demostració de com elaborar coques de Sant Joan a la Cuina del Mercat.
Dijous, 6 de juny de 2019

Alumnes de nivell bàsic de Ripollet visiten el Molí d’en Rata

Alumnes de nivell bàsic de Ripollet visiten el Molí d’en Rata El dijous 6 de juny, alumnes del curs de nivell bàsic 3 de català de Ripollet van visitar el Molí d'en Rata per acomiadar el curs. 
Dimecres, 8 de maig de 2019

Club de lectura d'Òscar Wilde a Ripollet

Club de lectura d'Òscar Wilde a Ripollet El 8 de maig, alumnes de nivell de suficiència de catala van assistir a un club de lectura sobre l'obra de teatre La importància de ser Frank, d'Òscar Wilde.
Dijous, 4 d'abril de 2019

Club de lectura del còmic amb alumnes de nivell elemental de Ripollet

Club de lectura del còmic amb alumnes de nivell elemental de Ripollet El 4 d'abril es va dur a terme una sessio de dinamització del Club de lectura del còmic amb  alumnes del grup de català elemental per conèixer les característiques d'un altre gènere literari i els recursos per elaborar un còmic.   Durant el club les persones assistens van poder conèixer el llenguatge dels còmics, la forma correcta de les onomatopeies i interjeccions en català i què signifiquen conceptes com cartellera, seqüència, bafarada i plans.
Dimecres, 3 d'abril de 2019

Alumnes i aprenents de català de Ripollet van a veure Mirall Trencat de Mercè Rodoreda

Alumnes i aprenents de català de Ripollet van a veure Mirall Trencat de Mercè Rodoreda El 3 d'abril un grup d'alumnes de nivell de suficiència i algunes parelles lingüístiques de Voluntariat per la llengua van poder assistir a la representació de Mirall Trencat, interpretada per la Companyia Mea Culpa, al Teatre Auditori de Ripollet.
Dimecres, 27 de març de 2019

A Ripollet, diverses modalitats per practicar català

A Ripollet, diverses modalitats per practicar català Durant el curs 2018-2019 l'Oficina de Català (OC) de Ripollet ha impulsat diverses propostes per tal d'adaptar-se a les necessitats de les persones de la població que volen reforçar l'ús del català oral.
Dijous, 21 de març de 2019

A Ripollet, llegim a l'aula Poesia. Música de l'ànima teixida amb paraules

A Ripollet, llegim a l'aula Poesia. Música de l'ànima teixida amb paraules El dia 21 de març és el Dia Mundial de la Poesia i, per celebrar-lo, a Ripollet s'ha llegit el poema Poesia. Música de l'ànima teixida amb paraules, de Rosa Fabregat, en quatre llengües diferents: àrab, portuguès, català i castellà.
Dijous, 14 de març de 2019

Alumnes fan un itinerari per Ripollet

Alumnes fan un itinerari per Ripollet El dijous 14 de març a la tarda, 17 alumnes dels cursos de català i parelles lingüístiques van fer un passeig per Ripollet tot recorrent un itinerari guiat pel Centre d'Interpretació del Patrimoni. 
Dilluns, 11 de març de 2019

Alumnes de Ripollet fan ràdio

Alumnes de Ripollet fan ràdio Dilluns, 11 de març, una dotzena d'alumnes de l'Oficina de Català de Ripollet van visitar el Patronat de Comunicació de Ripollet.
Dijous, 7 de març de 2019

Alumnes de català entrevisten l'alcalde de Ripollet

Alumnes de català entrevisten l'alcalde de Ripollet El 7 de març alumnes dels cursos de català de Ripollet van visitar les instal·lacions de l'Ajuntament de Ripollet.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter