25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 28 d'abril de 2017

Alumnes de català inicial de Montcada coneixen la llera del Besòs

El divendres 28 d'abril al matí un total de 7 alumnes del curs de català inicial adreçat a famílies del CEIP El Turó van fer una sortida per la llera del Besòs per treballar el vocabulari en català de flors, plantes i ocells amb el guiatge d'Alfredo Almanza, de l'entitat La Horda.

Alumnes de català inicial de Montcada coneixen la llera del Besòs

Les alumnes del curs de l'escola El Turó descobreixen la flora i fauna en català

El recorregut es va fer ​per la llera del riu i per la zona del Torrent de Vallençana, i Alfredo Almanza, de l'entitat La Horda, va explicar i mostrar la rica varietat ornitològica i vegetal de l'indret. Fins i tot, les participants van poder tastar algunes plantes comestibles. També va ser interessant l'explicació sobre l'evolució i millora del riu i voltants en els darrers vint anys.

A la sortida també va assistir Letícia Almanza, tècnica del pla eduactiu d'entorn, que col·labora en l'organització del curs de català inicial per a famílies de l'escola El Turó. Va repartir uns tríptics a les assistents amb informació en català de la fauna del riu i un petit qüestionari sobre la sortida que es treballarà posteriorment a l'aula.


J.A.
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes