25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 63 notícies disponibles
Dimarts, 8 d'octubre de 2019

310 persones concursen a l'Endevina-la! a Montcada

310 persones concursen a l'Endevina-la! a Montcada El 8 d'octubre, després de la xerrada Enigma resolt? Somriure amic!, de Jordi Esteban, es va fer l'acte de lliurament dels premis del concurs lingüístic Endevina-la! organitzat per Montcada Centre Comerç, l'Associació de Comerciants de Can Sant Joan, la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament i el Servei Local de Català de Montcada i Reixac.
Divendres, 21 de juny de 2019

Tres dies de Microconverses a Montcada

Tres dies de Microconverses a Montcada Aquest últim trimestre s'han dut a terme tres microconverses al Cafè Colon, al Sí K bo i al Montcata Vins, respectivament, tres comerços col·laboradors del Voluntariat per la llengua.
Dijous, 23 de maig de 2019

Alumnes de català inicial visiten el Museu Municipal Montcada

Alumnes de català inicial visiten el Museu Municipal Montcada El 23 de maig una desena d'alumnes de català inicial va visitar el Museu Municipal Montcada.  
Divendres, 17 de maig de 2019

Tarda de jocs en català al Cafè Colón de Montcada amb GDM Games

Tarda de jocs en català al Cafè Colón de Montcada amb GDM Games El divendres 17 de maig a la tarda una vintena de persones van assistir a la presentació dels jocs Últim avís, La tomba de l'arqueòleg, Mort el 4 de juliol i Shikoku editats recentment en català per l'empresa montcadenca GDM Games amb l'assessorament lingüístic del Servei Local de Català de Montcada i Reixac.
Dimarts, 7 de maig de 2019

Sant Jordi amb activitats d'ús del català al carrer a Montcada

Sant Jordi amb activitats d'ús del català al carrer a Montcada Amb motiu de la celebració de Sant Jordi, des del Servei Local de Català de Montcada i Reixac, juntament amb persones voluntàries i comerços col·laboradors del programa Voluntariat per la llengua, es van organitzar diversos tallers per promoure l'ús del català als espais públics amb activitats ben diverses. 
Dilluns, 18 de març de 2019

Dia Mundial de la Poesia a Montcada i Reixac

Dia Mundial de la Poesia a Montcada i Reixac El passat 16 de març, alumnat del Servei Local de Català de Montcada i Reixac va poder assistir a la marató poètica que cada any se celebra amb motiu del Poeticae, enguany dedicada a l'Any Brossa. 
Dimarts, 18 de desembre de 2018

Montcada centra el curs de conversa en el Modernisme i L'Auca del Senyor Esteve

Montcada centra el curs de conversa en el Modernisme i L'Auca del Senyor Esteve L'alumnat del curs de conversa en català de Montcada ha estat treballant durant el darrer trimestre del 2018 l'arquitectura, la pintura, la indumentària i la literatura del Modernisme a Montcada. 
Dissabte, 17 de novembre de 2018

Èxit de participació al Tastajocs de Montcada i Reixac

Èxit de participació al Tastajocs de Montcada i Reixac Més de 400 persones van assistir el 17 de novembre a la primera edició del Tastajocs. Una altra manera de jugar de Montcada i Reixac per passar una bona estona tot jugant a jocs de taula en català, jocs inclusius, reciclats, tradicionals, antics, bibliojocs i molt més.
Dijous, 8 de novembre de 2018

Seixanta persones a la conferència sobre M. Aurèlia Capmany a Montcada

Seixanta persones a la conferència sobre M. Aurèlia Capmany a Montcada El dijous 8 de novembre a la tarda una seixantena de persones van assistir a la xerrada Maria Aurèlia Capmany d'estar per casa que Anna Capmany, neboda de l'escriptora, va fer a la Fundació Cultural Montcada.
Dijous, 25 d'octubre de 2018

Acaba amb èxit el curs de català de Montcada del Programa de Reinserció al Treball

Acaba amb èxit el curs de català de Montcada del Programa de Reinserció al Treball El 24 d'octubre va acabar el mòdul de competències lingüístistiques en llengua catalana i coneixement de la societat catalana i del seu marc jurídic que s'ha fet a Montcada dins del Programa de Reinserció al Treball, subvencionat per la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter