25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 52 notícies disponibles
Divendres, 20 de juliol de 2018

Curs sobre la nova Gramàtica i Ortografia de l'IEC a Montcada Comunicació

Curs sobre la nova Gramàtica i Ortografia de l'IEC a Montcada Comunicació Aquest mes de juliol, un total de 10 periodistes de Montcada Comunicació han assitit al curs Novetats i canvis de la Gramàtica i l'Ortografia organitzat pel Servei Local de Català de Montcada i Reixac.
Dilluns, 25 de juny de 2018

Alumnes de Montcada coneixen Manuel de Pedrolo amb Genís Sinca

Alumnes de Montcada coneixen Manuel de Pedrolo amb Genís Sinca El dimecres 25 de juny a la tarda la Fundació Cultural Montcada va organitzar una conferència sobre Manuel de Pedrolo a càrrec de l'escriptor i periodista Genís Sinca per commemorar el centenari del naixement de l'escriptor.
Dilluns, 11 de juny de 2018

Alumnes de bàsic 3 de Montcada fan pràctiques als comerços

Alumnes de bàsic 3 de Montcada fan pràctiques als comerços Durant els mesos de maig i juny, 13 alumnes del nivell bàsic 3 de Montcada han posat en pràctica els seus coneixements de català a 17 comerços adherits al programa Voluntariat per la Llengua. 
Dilluns, 23 d'abril de 2018

Guanyadores del concurs 'A l'abril cada paraula val per mil' a Montcada

Guanyadores del concurs 'A l'abril cada paraula val per mil' a Montcada El 23 d'abril a la tarda, en el marc de la Fira de Sant Jordi, es va fer el lliurament dels premis del concurs lingüístic A l'abril cada paraula val per mil organitzat per Montcada Centre Comerç i el Servei Local de Català.
Dilluns, 23 d'abril de 2018

Montcada commemora M. Aurèlia Capmany per Sant Jordi

Montcada commemora M. Aurèlia Capmany per Sant Jordi El 23 d'abril, el Servei Local de Català va ser present a la fira de Sant Jordi de Montcada amb una petita exposició sobre la vida i obra de l'escriptora i activista Maria Aurèlia Capmany, amb motiu del centenari del seu naixement.
Divendres, 20 d'abril de 2018

Microconverses en català a Montcada

Microconverses en català a Montcada El dimecres 18 d'abril a la tarda va tenir lloc al Cafè Colon de Montcada una activitat pionera al Centre de Normalització Lingüística Vallès Occidental 3: les microconverses o converses exprés en català. Hi van participar una vintena de persones.
Dijous, 19 d'abril de 2018

Mònica Montserrat parla de Fabra a la Fundació Cultural Montcada

Mònica Montserrat parla de Fabra a la Fundació Cultural Montcada El dijous 19 d'abril al vespre més de 60 persones van assistir a l'acte de commemoració del 150è aniversari del naixement de Pompeu Fabra que va tenir lloc a la Fundació Cultural Montcada.
Dissabte, 7 d'abril de 2018

Jornada de joc a Montcada amb Aura Cultura

Jornada de joc a Montcada amb Aura Cultura El dissabte 7 d'abril al voltant de 40 persones, majoritàriament alumnes de català i familiars, van assistir a la Jornada de joc organitzada per Aura Cultura, entitat adherida a Voluntariat per la llengua, i el Servei Local de Català a la Casa de les Aigües.
Dimecres, 21 de febrer de 2018

'Un joc i diverses llengües'. La llengua materna a Montcada

'Un joc i diverses llengües'. La llengua materna a Montcada El 21 de febrer a la tarda, gairebé una vuitentena de persones es van reunir a la Biblioteca Elisenda de Montcada per commemorar per primer cop el Dia Internacional de la Llengua Materna. La celebració va girar al voltant del joc, en tant que referent comú a moltes cultures, i com es denomina en algunes de les llengües maternes que es parlen actualment a Montcada i Reixac. 
Dijous, 21 de desembre de 2017

Montcada Centre Comerç s'adhereix a Voluntariat per la llengua

Montcada Centre Comerç s'adhereix a Voluntariat per la llengua El 21 de desembre, Manuel Moreno, president de l'Associació Montcada Centre Comerç, va signar el conveni a partir del qual l'entitat dona suport al programa Voluntariat per la llengua.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes