25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 56 notícies disponibles
Dissabte, 17 de novembre de 2018

Èxit de participació al Tastajocs de Montcada i Reixac

Èxit de participació al Tastajocs de Montcada i Reixac Més de 400 persones van assistir el 17 de novembre a la primera edició del Tastajocs. Una altra manera de jugar de Montcada i Reixac per passar una bona estona tot jugant a jocs de taula en català, jocs inclusius, reciclats, tradicionals, antics, bibliojocs i molt més.
Dijous, 8 de novembre de 2018

Seixanta persones a la conferència sobre M. Aurèlia Capmany a Montcada

Seixanta persones a la conferència sobre M. Aurèlia Capmany a Montcada El dijous 8 de novembre a la tarda una seixantena de persones van assistir a la xerrada Maria Aurèlia Capmany d'estar per casa que Anna Capmany, neboda de l'escriptora, va fer a la Fundació Cultural Montcada.
Dijous, 25 d'octubre de 2018

Acaba amb èxit el curs de català de Montcada del Programa de Reinserció al Treball

Acaba amb èxit el curs de català de Montcada del Programa de Reinserció al Treball El 24 d'octubre va acabar el mòdul de competències lingüístistiques en llengua catalana i coneixement de la societat catalana i del seu marc jurídic que s'ha fet a Montcada dins del Programa de Reinserció al Treball, subvencionat per la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania.
Dilluns, 17 de setembre de 2018

Curs bàsic 1 a Montcada del Programa de Reinserció al Treball

Curs bàsic 1 a Montcada del Programa de Reinserció al Treball El 17 de setembre va començar a Montcada un Mòdul de competències lingüístiques bàsiques en llengua catalana i coneixement de la societat catalana i del seu marc jurídic, dins del Programa de Reinserció al Treball, subvencionat per la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania.
Divendres, 20 de juliol de 2018

Curs sobre la nova Gramàtica i Ortografia de l'IEC a Montcada Comunicació

Curs sobre la nova Gramàtica i Ortografia de l'IEC a Montcada Comunicació Aquest mes de juliol, un total de 10 periodistes de Montcada Comunicació han assitit al curs Novetats i canvis de la Gramàtica i l'Ortografia organitzat pel Servei Local de Català de Montcada i Reixac.
Dilluns, 25 de juny de 2018

Alumnes de Montcada coneixen Manuel de Pedrolo amb Genís Sinca

Alumnes de Montcada coneixen Manuel de Pedrolo amb Genís Sinca El dimecres 25 de juny a la tarda la Fundació Cultural Montcada va organitzar una conferència sobre Manuel de Pedrolo a càrrec de l'escriptor i periodista Genís Sinca per commemorar el centenari del naixement de l'escriptor.
Dilluns, 11 de juny de 2018

Alumnes de bàsic 3 de Montcada fan pràctiques als comerços

Alumnes de bàsic 3 de Montcada fan pràctiques als comerços Durant els mesos de maig i juny, 13 alumnes del nivell bàsic 3 de Montcada han posat en pràctica els seus coneixements de català a 17 comerços adherits al programa Voluntariat per la Llengua. 
Dilluns, 23 d'abril de 2018

Guanyadores del concurs 'A l'abril cada paraula val per mil' a Montcada

Guanyadores del concurs 'A l'abril cada paraula val per mil' a Montcada El 23 d'abril a la tarda, en el marc de la Fira de Sant Jordi, es va fer el lliurament dels premis del concurs lingüístic A l'abril cada paraula val per mil organitzat per Montcada Centre Comerç i el Servei Local de Català.
Dilluns, 23 d'abril de 2018

Montcada commemora M. Aurèlia Capmany per Sant Jordi

Montcada commemora M. Aurèlia Capmany per Sant Jordi El 23 d'abril, el Servei Local de Català va ser present a la fira de Sant Jordi de Montcada amb una petita exposició sobre la vida i obra de l'escriptora i activista Maria Aurèlia Capmany, amb motiu del centenari del seu naixement.
Divendres, 20 d'abril de 2018

Microconverses en català a Montcada

Microconverses en català a Montcada El dimecres 18 d'abril a la tarda va tenir lloc al Cafè Colon de Montcada una activitat pionera al Centre de Normalització Lingüística Vallès Occidental 3: les microconverses o converses exprés en català. Hi van participar una vintena de persones.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes