25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 16 de juny de 2016

L'alumnat del Bàsic 1 de Cerdanyola visita el Mercat de Serraperera

L'alumnat del curs de Bàsic 1 de Cerdanyola ha tingut un contacte real amb la llengua al Mercat de Serraperera.

L'alumnat del Bàsic 1 de Cerdanyola visita el Mercat de Serraperera

Aquest dijous, 16 de juny, els alumnes de nivell Bàsic 1 del SLC de Cerdanyola han participat en una gimcana lingüística per les parades de Serraparera que col·laboren i donen suport al Voluntariat per la llengua.

L'objectiu de la gimcana és posar en pràctica el català que han après a l'aula tot fent preguntes als paradistes. D'aquesta manera, usen la llengua en un context tan real com és fer la compra. 

Aquesta activitat, que ja fa vuit anys que s'organitza, és possible gràcies a la col·laboració dels comerços i parades col·laboradors del VxL, que sempre estan disposats a donar un cop de mà quan es tracta de promoure l'ús del català en el sector socioeconòmic. 

Les parades o els comerços col·laboradors del VxL adquireixen el compromís d'atendre en català les persones que van a comprar i que expressen la voluntat de parlar en català encara que el parlin poquet pel fet que fa poc que l'estan aprenent. L'objectiu d'aquesta campanya, doncs, és que l'alumnat i les parelles lingüístiques puguin gaudir d'una xarxa de comerços i parades de Cerdanyola on puguin practicar-hi la llengua real. Per apuntar-se a aquesta campanya o demanar-ne més informació, podeu trucar al SLC de Cerdanyola (935802751) o enviar un correu electrònic a vxl.vo3@cpnl.cat.


L.P.
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes