25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 45 notícies disponibles
Dilluns, 26 de novembre de 2018

Aquesta tardor 50 parelles lingüístiques es mouen per Cerdanyola

Aquesta tardor 50 parelles lingüístiques es mouen per Cerdanyola El passat 14 de novembre, es van presentar les noves parelles lingüístiques a l'Ateneu de Cerdanyola, apadrinades per l'escriptor David Vila, que va presentar el recull de contes Roba estesa.
Dimecres, 24 d'octubre de 2018

El Correllengua passa per Cerdanyola al ritme de la Nova Cançó

El Correllengua passa per Cerdanyola al ritme de la Nova Cançó L'acte central del Correllengua 2018, dedicat aquest any a la Nova Cançó, es va celebrar a la plaça Abat Oliba el passat 20 d'octubre. El Servei Local de Català hi va organitzar un joc lingüístic dedicat a l'Any Fabra i va adherir nous participants al programa Voluntariat per la llengua.
Dimecres, 24 d'octubre de 2018

X Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) a Cinemes El Punt de Cerdanyola

X Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) a Cinemes El Punt de Cerdanyola El mes de novembre Cinemes El Punt de Cerdanyola, amb la col·laboració del Servei Local de Català de Cerdanyola del Vallès i la Direcció General de Política Lingüística, organitza el X Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) a Cerdanyola.
Dilluns, 30 d'abril de 2018

Un Sant Jordi molt variat a Cerdanyola

Un Sant Jordi molt variat a Cerdanyola L'acte central de la celebració de Sant Jordi va ser la Marató de Lectura dedicada a Manuel de Pedrolo. A més, el Servei Local de Català va organitzar altres activitats com tallers de cal·ligrafia, de sardanes, de teatre i de miniconverses perquè tots els grups hi poguessin participar.
Dimarts, 10 d'abril de 2018

Cerdanyola celebra el Dia Mundial de la Poesia amb música

Cerdanyola celebra el Dia Mundial de la Poesia amb música Els alumnes dels cursos de català per a adults van llegir el poema La poesia de Marc Granell en diferents llengües. Seguidament, l'actriu Anna Barrachina i el músic Maurici Villavecchia van oferir un recital de poesia.
Divendres, 23 de març de 2018

Visita al Museu d'Art de Cerdanyola

Visita al Museu d'Art de Cerdanyola Alumnes de català dels nivells Elemental i Intermedi col·laboren amb el Museu d'Art de Cerdanyola amb motiu de l'exposició 50 ninots de Xavier Nogués.
Dimecres, 21 de febrer de 2018

Es commemora el Dia Internacional de la Llengua Materna a Cerdanyola

Es commemora el Dia Internacional de la Llengua Materna a Cerdanyola Com cada any, el Servei Local de Català de Cerdanyola s'ha sumat a la commemoració del Dia Internacional de la Llengua Materna amb diverses iniciatives. Les dues activitats més destacades són l'enregistrament de les falques de ràdio i la participació en l'exposició 50 ninots de Xavier Nogués al Museu d'Art de Cerdanyola (MAC).
Dijous, 21 de desembre de 2017

L'establiment L'Escola, de Cerdanyola, s'adhereix a la campanya de jocs en català

L'establiment L'Escola, de Cerdanyola, s'adhereix a la campanya de jocs en català L'establiment L'Escola, de Cerdanyola del Vallès, dona suport a la campanya I tu, jugues en català? del Consorci per a la Normalització Lingüística que té per objectiu potenciar l'ús de la llengua catalana en el sector del joc i de la joguina.
Dimarts, 5 de desembre de 2017

Alumnes de nivell Bàsic de Cerdanyola visiten la Biblioteca Central

Alumnes de nivell Bàsic de Cerdanyola visiten la Biblioteca Central Dimarts passat, 28 de novembre, l'alumnat dels grups Bàsic 1 i Bàsic 2 de Cerdanyola van visitar la Biblioteca Central per conèixer-ne els serveis que ofereix als usuaris.
Diumenge, 3 de desembre de 2017

Cal Pintxo, nou comerç adherit al Voluntariat per la llengua a Cerdanyola

Cal Pintxo, nou comerç adherit al Voluntariat per la llengua a Cerdanyola Dos comerços col·laboradors del Voluntariat per la llengua, entre la llista dels més ben valorats per l'aplicació CatalApp de Plataforma per la Llengua.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes