25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 50 notícies disponibles
Dilluns, 25 de març de 2019

Es consolida la col·laboració amb la Biblioteca Central de Cerdanyola

Es consolida la col·laboració amb la Biblioteca Central de Cerdanyola El Servei Local de Català de Cerdanyola referma l'organització d'activitats regulars amb la Biblioteca Central de Cerdanyola. Des que es va inaugurar aquest equipament de la ciutat, l'any 2015, s'ha actuat en dos eixos principals: les visites guiades i el préstec de llibres de lectura fàcil.
Diumenge, 24 de març de 2019

Cerdanyola vessa de diversitat poètica

Cerdanyola vessa de diversitat poètica El passat 21 de febrer, tretze llengües diferents van sonar a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola per commemorar el Dia Mundial de la Poesia.
Dissabte, 23 de març de 2019

Un total de 66 parelles lingüístiques de Cerdanyola ja viuen la primavera

Un total de 66 parelles lingüístiques de Cerdanyola ja viuen la primavera El dimarts 12 de març, es van constituir 28 parelles lingüístiques noves a Cerdanyola, a les quals ja s'han afegit dues més. Sumades a les 36 parelles que segueixen d'edicions passades, un total de 66 parelles queden, actualment, una hora a la setmana per practicar el català. 
Dimarts, 12 de febrer de 2019

Comencen les pràctiques lingüístiques a Cerdanyola

Comencen les pràctiques lingüístiques a Cerdanyola A partir del 12 de febrer i fins al 12 de març, els alumnes del curs Bàsic 3 faran pràctiques lingüístiques en comerços adherits al programa Voluntariat per la llengua. 
Dijous, 31 de gener de 2019

De l'aula de Cerdanyola a la cuina del Mercat de Ripollet

De l'aula de Cerdanyola a la cuina del Mercat de Ripollet El curs Elemental 3 de Cerdanyola s'ha traslladat de l'aula a la cuina del Mercat de Ripollet per practicar i consolidar els continguts apresos a l'aula. 
Dilluns, 26 de novembre de 2018

Aquesta tardor 50 parelles lingüístiques es mouen per Cerdanyola

Aquesta tardor 50 parelles lingüístiques es mouen per Cerdanyola El passat 14 de novembre, es van presentar les noves parelles lingüístiques a l'Ateneu de Cerdanyola, apadrinades per l'escriptor David Vila, que va presentar el recull de contes Roba estesa.
Dimecres, 24 d'octubre de 2018

El Correllengua passa per Cerdanyola al ritme de la Nova Cançó

El Correllengua passa per Cerdanyola al ritme de la Nova Cançó L'acte central del Correllengua 2018, dedicat aquest any a la Nova Cançó, es va celebrar a la plaça Abat Oliba el passat 20 d'octubre. El Servei Local de Català hi va organitzar un joc lingüístic dedicat a l'Any Fabra i va adherir nous participants al programa Voluntariat per la llengua.
Dimecres, 24 d'octubre de 2018

X Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) a Cinemes El Punt de Cerdanyola

X Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) a Cinemes El Punt de Cerdanyola El mes de novembre Cinemes El Punt de Cerdanyola, amb la col·laboració del Servei Local de Català de Cerdanyola del Vallès i la Direcció General de Política Lingüística, organitza el X Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) a Cerdanyola.
Dilluns, 30 d'abril de 2018

Un Sant Jordi molt variat a Cerdanyola

Un Sant Jordi molt variat a Cerdanyola L'acte central de la celebració de Sant Jordi va ser la Marató de Lectura dedicada a Manuel de Pedrolo. A més, el Servei Local de Català va organitzar altres activitats com tallers de cal·ligrafia, de sardanes, de teatre i de miniconverses perquè tots els grups hi poguessin participar.
Dimarts, 10 d'abril de 2018

Cerdanyola celebra el Dia Mundial de la Poesia amb música

Cerdanyola celebra el Dia Mundial de la Poesia amb música Els alumnes dels cursos de català per a adults van llegir el poema La poesia de Marc Granell en diferents llengües. Seguidament, l'actriu Anna Barrachina i el músic Maurici Villavecchia van oferir un recital de poesia.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes