25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 42 notícies disponibles
Dilluns, 30 d'abril de 2018

Un Sant Jordi molt variat a Cerdanyola

Un Sant Jordi molt variat a Cerdanyola L'acte central de la celebració de Sant Jordi va ser la Marató de Lectura dedicada a Manuel de Pedrolo. A més, el Servei Local de Català va organitzar altres activitats com tallers de cal·ligrafia, de sardanes, de teatre i de miniconverses perquè tots els grups hi poguessin participar.
Dimarts, 10 d'abril de 2018

Cerdanyola celebra el Dia Mundial de la Poesia amb música

Cerdanyola celebra el Dia Mundial de la Poesia amb música Els alumnes dels cursos de català per a adults van llegir el poema La poesia de Marc Granell en diferents llengües. Seguidament, l'actriu Anna Barrachina i el músic Maurici Villavecchia van oferir un recital de poesia.
Divendres, 23 de març de 2018

Visita al Museu d'Art de Cerdanyola

Visita al Museu d'Art de Cerdanyola Alumnes de català dels nivells Elemental i Intermedi col·laboren amb el Museu d'Art de Cerdanyola amb motiu de l'exposició 50 ninots de Xavier Nogués.
Dimecres, 21 de febrer de 2018

Es commemora el Dia Internacional de la Llengua Materna a Cerdanyola

Es commemora el Dia Internacional de la Llengua Materna a Cerdanyola Com cada any, el Servei Local de Català de Cerdanyola s'ha sumat a la commemoració del Dia Internacional de la Llengua Materna amb diverses iniciatives. Les dues activitats més destacades són l'enregistrament de les falques de ràdio i la participació en l'exposició 50 ninots de Xavier Nogués al Museu d'Art de Cerdanyola (MAC).
Dijous, 21 de desembre de 2017

L'establiment L'Escola, de Cerdanyola, s'adhereix a la campanya de jocs en català

L'establiment L'Escola, de Cerdanyola, s'adhereix a la campanya de jocs en català L'establiment L'Escola, de Cerdanyola del Vallès, dona suport a la campanya I tu, jugues en català? del Consorci per a la Normalització Lingüística que té per objectiu potenciar l'ús de la llengua catalana en el sector del joc i de la joguina.
Dimarts, 5 de desembre de 2017

Alumnes de nivell Bàsic de Cerdanyola visiten la Biblioteca Central

Alumnes de nivell Bàsic de Cerdanyola visiten la Biblioteca Central Dimarts passat, 28 de novembre, l'alumnat dels grups Bàsic 1 i Bàsic 2 de Cerdanyola van visitar la Biblioteca Central per conèixer-ne els serveis que ofereix als usuaris.
Diumenge, 3 de desembre de 2017

Cal Pintxo, nou comerç adherit al Voluntariat per la llengua a Cerdanyola

Cal Pintxo, nou comerç adherit al Voluntariat per la llengua a Cerdanyola Dos comerços col·laboradors del Voluntariat per la llengua, entre la llista dels més ben valorats per l'aplicació CatalApp de Plataforma per la Llengua.
Dijous, 5 d'octubre de 2017

Novetats en els grups de conversa Xerrem de Cerdanyola

Novetats en els grups de conversa Xerrem de Cerdanyola Es consoliden els grups de conversa Xerrem com una proposta complementària als cursos de català i, a partir d'aquest curs, s'amplia l'oferta amb un nou grup de tarda i una tertúlia a la gelateria Da Vinci, Establiment Col·laborador del Voluntariat per la llengua.
Dimecres, 26 d'abril de 2017

Activitats de Sant Jordi a Cerdanyola

Activitats de Sant Jordi a Cerdanyola El Servei Local de Català de Cerdanyola celebra Sant Jordi amb una setmana cultural dedicada a l'Any Bertrana i amb una alta participació en altres activitats com un concurs de punts de llibre, dos tallers de sardanes i una xerrada de Josep-Francesc Delgado.
Dijous, 20 d'abril de 2017

Alumnes de nivell C2 de Cerdanyola promocionen escriptors locals a la Viquipèdia

Alumnes de nivell C2 de Cerdanyola promocionen escriptors locals a la Viquipèdia Durant els mesos de març i abril, alumnes de nivell C2 de català de Cerdanyola han creat entrades noves a la Viquipèdia sobre autors vinculats a diverses poblacions del Vallès Occidental: Guillem Gavaldà, Sònia Moya, M. Victòria Lovaina, Aina Sastre i Miquel Sánchez, de Cerdanyola; Josep Lluís Badal, de Ripollet; Elisa Riera, de Montcada; Tània Juste, de Sant Cugat, i Montse Flores, de Rubí. 

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes