25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 54 notícies disponibles
Divendres, 11 d'octubre de 2019

Cerdanyola commemora l'Any Teresa Pàmies

Cerdanyola commemora l'Any Teresa Pàmies El Servei Local de Català de Cerdanyola s'ha sumat a la commemoració del centenari del naixement de l'escriptora Teresa Pàmies amb diverses activitats dins i fora de les aules.
Diumenge, 19 de maig de 2019

Els cursos de català de Cerdanyola commemoren l'Any Brossa

Els cursos de català de Cerdanyola commemoren l'Any Brossa Activitats variades a les aules, lectures en públic i una xerrada han servit per commemorar el centenari del naixement de Joan Brossa al Servei Local de Català de Cerdanyola.
Dilluns, 29 d'abril de 2019

I Concurs de microrelats De festa a festa a Cerdanyola

I Concurs de microrelats De festa a festa a Cerdanyola El Bar de l'Ateneu, establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua, organitza un concurs de microrelats amb motiu de les festes majors de la localitat.
Divendres, 26 d'abril de 2019

Els alumnes de Cerdanyola coneixen un Brossa molt personal

Els alumnes de Cerdanyola coneixen un Brossa molt personal El passat 25 d'abril, Josep M. Riera, escriptor, editor i propietari de l'editorial Montflorit de Cerdanyola, va oferir una xerrada sobre l'obra i la figura de Joan Brossa, amb motiu del centenari del naixement d'aquest autor que es commemora el 2019.
Dilluns, 25 de març de 2019

Es consolida la col·laboració amb la Biblioteca Central de Cerdanyola

Es consolida la col·laboració amb la Biblioteca Central de Cerdanyola El Servei Local de Català de Cerdanyola referma l'organització d'activitats regulars amb la Biblioteca Central de Cerdanyola. Des que es va inaugurar aquest equipament de la ciutat, l'any 2015, s'ha actuat en dos eixos principals: les visites guiades i el préstec de llibres de lectura fàcil.
Diumenge, 24 de març de 2019

Cerdanyola vessa de diversitat poètica

Cerdanyola vessa de diversitat poètica El passat 21 de febrer, tretze llengües diferents van sonar a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola per commemorar el Dia Mundial de la Poesia.
Dissabte, 23 de març de 2019

Un total de 66 parelles lingüístiques de Cerdanyola ja viuen la primavera

Un total de 66 parelles lingüístiques de Cerdanyola ja viuen la primavera El dimarts 12 de març, es van constituir 28 parelles lingüístiques noves a Cerdanyola, a les quals ja s'han afegit dues més. Sumades a les 36 parelles que segueixen d'edicions passades, un total de 66 parelles queden, actualment, una hora a la setmana per practicar el català. 
Dimarts, 12 de febrer de 2019

Comencen les pràctiques lingüístiques a Cerdanyola

Comencen les pràctiques lingüístiques a Cerdanyola A partir del 12 de febrer i fins al 12 de març, els alumnes del curs Bàsic 3 faran pràctiques lingüístiques en comerços adherits al programa Voluntariat per la llengua. 
Dijous, 31 de gener de 2019

De l'aula de Cerdanyola a la cuina del Mercat de Ripollet

De l'aula de Cerdanyola a la cuina del Mercat de Ripollet El curs Elemental 3 de Cerdanyola s'ha traslladat de l'aula a la cuina del Mercat de Ripollet per practicar i consolidar els continguts apresos a l'aula. 
Dilluns, 26 de novembre de 2018

Aquesta tardor 50 parelles lingüístiques es mouen per Cerdanyola

Aquesta tardor 50 parelles lingüístiques es mouen per Cerdanyola El passat 14 de novembre, es van presentar les noves parelles lingüístiques a l'Ateneu de Cerdanyola, apadrinades per l'escriptor David Vila, que va presentar el recull de contes Roba estesa.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter