25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 76 notícies disponibles
Dijous, 29 de novembre de 2018

Club de lectura fàcil en català a Barberà: Frankestein, de Mary Shelley

Club de lectura fàcil en català a Barberà: Frankestein, de Mary Shelley El 29 de novembre al voltant d'una desena d'alumnes de nivell bàsic van assistir al primer club de lectura fàcil en català del curs 2018-19 a la Biblioteca Esteve Paluzie, que va tractar sobre el mite de Frankestein, novel·la que prèviament havien llegit en edició de lectura fàcil.  Marta Aliberch, tècnica de la biblioteca, va ser l'encarregada de conduir-lo. 
Dilluns, 26 de novembre de 2018

Noves parelles lingüístiques de tardor a Barberà

Noves parelles lingüístiques de tardor a Barberà A l'acte s'hi van presentar 14 parelles lingüístiques que, un cop es van haver conegut, van poder visitar l'exposició 'Pompeu Fabra. Una llengua completa' i partricipar en el concurs que s'hi va organitzar, el premi del qual era un lot de llibres cedits per la mateixa biblioteca.
Dijous, 21 de juny de 2018

Comiat de curs i lliurament de premis de 'Barbarismes a Barberà'

Comiat de curs i lliurament de premis de 'Barbarismes a Barberà' El dijous 21 de juny, es va celebrar a Barberà la cloenda dels cursos de català i es van lliurar els premis del concurs Barbarismes a Barberà.   
Divendres, 25 de maig de 2018

Alumnes i participants de VxL de Barberà van al teatre: 'Les noies de Mossbank Road'

Alumnes i participants de VxL de Barberà van al teatre: 'Les noies de Mossbank Road' El divendres 25 de maig, una vintena d'alumnes i participants de Voluntariat per la llengua van anar a veure l'obra Les noies de Mossbank Road, una història que parla d'amistat, dirigida per Sílvia Munt i interpretada per Clara Segura, Marta Marco i Daniela Feixas.  
Divendres, 25 de maig de 2018

Un alumne de català premiat al concurs literari Castell de Barberà

Un alumne de català premiat al concurs literari Castell de Barberà Alejandro Juanes San José, alumne de nivell bàsic de català, va guanyar el primer premi en la categoria de microrelats del 31è concurs literari Castell de Barberà amb l'obra Cinc sentits. 
Dijous, 17 de maig de 2018

Alumnes de català visiten la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà

Alumnes de català visiten la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà El dijous 17 de maig, alumnes de nivell bàsic 1 de català de Barberà van fer una visita guiada a les intal·lacions de la Biblioteca Esteve Paluzie. 
Dijous, 10 de maig de 2018

Alumnes de Barberà assisteixen a la projecció de 'Camí a l'escola'

Alumnes de Barberà assisteixen a la projecció de 'Camí a l'escola' Els dies 8 i 10 de maig, més de trenta alumnes dels nivells bàsic i elemental de Barberà del Vallès van assistir a les sessions de cinema en català que es van fer al Casal Gran Centre per veure la pel·lícula Camí a l'escola. 
Dimecres, 18 d'abril de 2018

David Vila visita Barberà

David Vila visita Barberà El dimecres 18 d'abril, més d'una vintena d'alumnes dels nivells elemental i suficiència van assistir a la xerrada de David Vila sobre microrelats en català. 
Dimecres, 7 de març de 2018

Club de lectura sobre 'Mare i filla', de Jenn Díaz, a Barberà

Club de lectura sobre 'Mare i filla', de Jenn Díaz, a Barberà El 7 de març, una desena d'alumnes del curs de suficiència van anar a la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès per comentar la novel·la Mare i filla, de Jenn Díaz. A més, van parlar del paper de les dones en la societat actual i van fer un repàs de dones importants de la literatura catalana.   
Dimecres, 21 de febrer de 2018

Alumnes de Barberà commemoren el Dia Internacional de la Llengua Materna

Alumnes de Barberà commemoren el Dia Internacional de la Llengua Materna Els dies 21 i 22 de febrer, el Servei Local de Català de Barberà del Vallès va organitzar diferents activitats a classe que relacionaven el joc amb la llengua materna. Hi van participar una setantena d'alumnes.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes