25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 4 de novembre de 2016

Comença el Voluntariat per la llengua a Badia

El passat 25 d'octubre, a les 19 h, a la Sala d'Actes de la Biblioteca Vicente Aleixandre de Badia del Vallès,  es va celebrar l'acte de constitució de parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua (VxL).

Comença el Voluntariat per la llengua a Badia

Voluntaris i aprenents d'aquesta nova edició van rebre les orientacions del programa i van conèixer els comerços i les entitats col·laboradores que també hi participen. Les 10 parelles lingüístiques del VxL d'aquesta edició ja han iniciat les trobades, no obstant això, la inscripció al programa és oberta durant tot l'any.


En aquesta sessió de formació de parelles, també van poder conèixer l'entitat adherida al programa, Pla de Desenvolupament Comunitari de Badia del Vallès. Alexandra Dufour, tècnica de l'entitat i Marta Rosàs, tècnica de l'Ajuntament de Badia del Vallès van explicar als participants els principals projectes de voluntariat que es porten a terme a Badia en aquests moments i van animar les persones que van assistir a l'acte a participar-hi.                                                                                                                                                                                                                                                                                

Al vestíbul, es van poder consultar els principals materials de suport del Voluntariat per la llengua i la gent interessada va poder inscriure's al programa. Per acabar l'acte, les noves parelles van establir el primer contacte mentre prenien una copa de cava.


T.D. i L.P.
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes