Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Llengua i cultura > Activitats culturals > DILM [X]
 1. Totes les poblacions del CNL Vallès Occidental 3 commemoren el Dia Internacional de la Llengua Materna

  Durant la segona quinzena de febrer han tingut lloc diferents activitats programades amb motiu del Dia Internacional de la Llengua Materna, que es commemora el 21 de febrer, a les poblacions que configuren el CNL Vallès Occidental 3.

  L'objectiu d'aquesta celebració és fomentar el respecte per totes les llengües, donar visibilitat a les llengües que es parlen a les nostres poblacions i remarcar la importància del català com a llengua de cohesió i de relació.

  Llengua i cultura > Activitats culturals > DILM

 2. Barberà commemora el Dia Internacional de la Llengua Materna

  Amb motiu del Dia Internacional de la Llengua Materna, 21 de febrer, en els cursos de nivell inicial, bàsic i elemental, els alumnes van elaborar un mural amb diferents expressions, en la seva llengua i la corresponent traducció al català, que es fan servir per saludar i per dir als familiars i amics com els estimen i troben a faltar. Així mateix, aquestes paraules i frases es van enregistrar per fer palesa la riquesa i diversitat de sons i entonacions de cada llengua.

  Llengua i cultura > Activitats culturals > DILM

 3. Ripollet celebra el Dia Internacional de la Llengua Materna amb diferents activitats

  Per commemorar el Dia Internacional de la Llengua Materna, la Biblioteca de Ripollet acull diverses activitats i una exposició sobre la diversitat lingüística al món organitzada conjuntament amb l'Oficina de Català de Ripollet.

  Llengua i cultura > Activitats culturals > DILM

 4. Èxit de participació a la XI Festa de la Llengua Materna a Badia del Vallès

  A Badia, durant la setmana del 17 al 21 de febrer, es van organitzar actes per commemorar el Dia Internacional de la Llengua Materna. En aquesta edició, es va voler donar especial protagonisme a les llengües i les cultures africanes, amb activitats dirigides a públic de totes les edats: dansa africana, cafè tertúlia sobre la importància dels avis en la transmissió de les llengües, jocs africans, cançons de bressol, taller de màscares, etc.

  Llengua i cultura > Activitats culturals > DILM