Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Oci i consum > Cinema en català [X]
 1. Alumnes de nivell elemental de Barberà van assistir a la projecció del Documental del mes Ouaga Girls

  El 27 de febrer, més d'una desena d'alumnes de nivell elemental van poder gaudir de la projecció del documental Ouaga Girls a l'Auditori Maria Feliu del Casal de Cultura.

  El film, que s'emmarca dins el programa d'activitats organitzades per l'Ajuntament per commemorar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones, explica la història d'un grup de noies joves de Burkina Faso que estudien per convertir-se en mecàniques de cotxes.

  Oci i consum > Cinema en català

 2. Es posa en marxa Otaku. Cicle d'anime en català als cinemes Yelmo de Barberà i Sant Cugat

  Cinemes Yelmo, el Consorci per a la Normalització Lingüística i la Direcció General de Política Lingüística organitzen per primer cop un cicle de cinema anime en català amb el nom d'Otaku.

  El cicle consta de 4 pel·lícules que es projectaran un dijous al mes de gener a maig a les 20 h a Yelmo Baricentro (Barberà del Vallès) i les dues primeres també a Yelmo Sant Cugat i a Yelmo Castelldefels.

  El preu de l'entrada és de 4 euros.

  Oci i consum > Cinema en català

 3. X Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) a Cinemes El Punt de Cerdanyola

  El mes de novembre Cinemes El Punt de Cerdanyola, amb la col·laboració del Servei Local de Català de Cerdanyola del Vallès i la Direcció General de Política Lingüística, organitza el X Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) a Cerdanyola.

  Oci i consum > Cinema en català

 4. Doblatge en català a Montcada i a Barberà amb Francesc Fenollosa

  El dimecres 13 de juny, els serveis de català de Montcada i Reixac i de Barberà del Vallès es van sumar a la celebració del Dia Mundial del Doblatge amb dos tallers de doblatge en català conduïts per Francesc Fenollosa, actor i director de doblatge.

  Oci i consum > Cinema en català

 5. Alumnes de Barberà assisteixen a la projecció de 'Camí a l'escola'

  Els dies 8 i 10 de maig, més de trenta alumnes dels nivells bàsic i elemental de Barberà del Vallès van assistir a les sessions de cinema en català que es van fer al Casal Gran Centre per veure la pel·lícula Camí a l'escola

  Oci i consum > Cinema en català

 6. Juliol de cinema a Montcada, Barberà i Sant Cugat

  Aquest mes de juliol hi haurà programació de cinema infantil en catalàtres poblacions del CNL: MontcadaSant Cugat i Barberà

  Yelmo Cines Baricentro i Yelmo Cines Sant Cugat dediquen la primera setmana del mes de juliol al cinema en català, amb una projecció de dimarts a divendres a les 17 h a preu reduït.

  Cinemes Montcada opta per una projecció cada dijous del mes de juliol a les 18.30 h també amb preu reduït.

  Oci i consum > Cinema en català

 7. Sant Cugat aposta pel cinema infantil en català

  El Servei Local de Català i Yelmo amplien l'oferta de cinema infantil en català a Sant Cugat

  Oci i consum > Cinema en català

 8. Èxit d'assistència al Cineclub Xiscnèfils de Cerdanyola

  Un centenar de persones, entre alumnes dels cursos de català i participants al Voluntariat per la llengua, assisteix a la projecció de la pel·lícula La propera pell a l'Ateneu de Cerdanyola.

  Oci i consum > Cinema en català

 9. Més cinema infantil en català a Cerdanyola, Barberà i Sant Cugat

  L'any 2017 ha començat amb nous cicles de cinema infantil en català (CINC) a tres poblacions del CNL: Sant Cugat, Cerdanyola i Barberà

  Enguany Cinesa Sant Cugat projecta les pel·lícules el primer diumenge de mes a les 12 h fins al juliol.

  Oci i consum > Cinema en català

 10. Més cinema en català a Cerdanyola, Montcada, Barberà i Sant Cugat

  Aquest mes d'octubre comencen de nou els cicles de cinema infantil en català (CINC) a quatre poblacions del CNL: Sant Cugat, Cerdanyola, Barberà i Montcada

  Les novetats d'enguany són que Cinemes Montcada organitza, per primer cop, el I Cicle de Cinema Infantil en Català i Cinesa Sant Cugat projectarà pel·lícules europees.

  Oci i consum > Cinema en català