Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Altres [X]
 1. Els diferents serveis del CNL Vallès Occidental 3 reprenen l'atenció al públic telefònica i presencial amb cita prèvia

  Prioritzant la seguretat i la protecció tant d'usuaris com de treballadors, el dimecres 1 de juliol tots els serveis del CNL Vallès Occidental 3 reobren les portes a l'atenció presencial, sota estrictes mesures de seguretat i prevenció. 

  Al juliol es reprèn l’atenció telefònica i personalitzada amb cita prèvia als serveis de Cerdanyola, Ripollet, Montcada, Barberà, Badia i Sant Cugat

  Altres

 2. El CNL Vallès Occidental 3 reprèn l'atenció presencial al públic amb mesures preventives i de seguretat

  Prioritzant la seguretat i la protecció tant d'usuaris com de treballadors, el dilluns 15 de juny la seu central del CNL Vallès Occidental 3 i el SLC de Sant Cugat del Vallès reobren les portes a l'atenció presencial, sota estrictes mesures de seguretat i prevenció.

  Inicialment es reprèn l’atenció telefònica i personalitzada amb cita prèvia. A partir del juliol s’aniran obrint la resta de serveis de català del CNL.

  Altres

 3. Alumnes fan un itinerari per Ripollet

  El dijous 14 de març a la tarda, 17 alumnes dels cursos de català i parelles lingüístiques van fer un passeig per Ripollet tot recorrent un itinerari guiat pel Centre d'Interpretació del Patrimoni

  Altres

 4. Alumnes de Ripollet fan ràdio

  Dilluns, 11 de març, una dotzena d'alumnes de l'Oficina de Català de Ripollet van visitar el Patronat de Comunicació de Ripollet.

  Altres

 5. Alumnes de català entrevisten l'alcalde de Ripollet

  El 7 de març alumnes dels cursos de català de Ripollet van visitar les instal·lacions de l'Ajuntament de Ripollet.

  Altres

 6. Jordi Bonet, professor del SLC de Cerdanyola, premiat a Artesa de Segre en el 27è Premi de Narrativa Breu

  Bonet va rebre el primer premi de la seva categoria pel conte titulat La comunitat.

  Altres

 7. Finalitza el curs intensiu a distància a Badia del Vallès

  Aquest mes de juliol ha finalitzat a Badia del Vallès el curs de català intensiu a distància de nivell Intermedi 3.

  Altres

 8. L'estiu és un bon moment per aprendre català a Cerdanyola

  Aquest estiu, al SLC de Cerdanyola, s'han portat a terme tres cursos durant el mes de juliol: un curs intensiu de nivell Bàsic 1 i dos grups de conversa de diferent nivell, un dels quals s'ha adreçat a aprenents del programa del Voluntariat per la Llengua.

  Altres

 9. Els alumnes del Grup de conversa de Ripollet visiten Ripollet Ràdio

  Els alumnes del Grup de conversa van visitar l'emissora municipal i van aprofitar per enregistrar unes falques promocionals de l'Oficina de Català. 

  Altres

 10. A Cerdanyola es clou un curs de nivell bàsic organitzat amb l'Associació de la Comunitat Marroquina (ACMEC)

  L'ACMEC ha col·laborat amb el SLC per organitzar un curs de català bàsic. L'horari del curs s'ha fet coincidir amb les classes d'àrab que reben els nens i nenes a l'Ateneu de Cerdanyola, per tal que els pares hi poguessin assistir.

  Altres