Es lliuren els premis del concurs lingüístic "De parada en parada, guanya la jugada" a Cerdanyola

Ús professional

El dia 5 de novembre es van lliurar els premis del concurs De parada en parada, guanya la jugada, que s’ha portat a terme del 15 de setembre al 24 d'octubre als dos mercats municipals de Cerdanyola: Fontetes i Serraperera. 

El balanç final és de 19 participants i 122 respostes rebudes. Entre totes les respostes rebudes vàlides s'han sortejat dos talonaris amb vals de descompte per valor de 50 euros per gastar al mateix mercat en el termini d'un mes i entrades per a espectacles del Teatre Ateneu. També es van entregar els certificats a les 6 noves parades que s'han adherit al programa Voluntariat per la llengua.

El concurs consistia a endevinar uns enigmes que s'amagaven en 20 cartells repartits per cada mercat. El balanç final és de 19 participants i 122 respostes rebudes. Entre totes les respostes rebudes vàlides s'han sortejat dos talonaris amb vals de descompte per valor de 50 euros per gastar al mateix mercat en el termini d'un mes i entrades per a espectacles del Teatre Ateneu.

Les guanyadores del Mercat de les Fontetes han estat Martha Tamayo (1r premi) i Esther Palet (2n premi). Els guanyadors del Mercat de Serraperera han estat Jeanette González (1r premi) i Ulrich Sandler (2n premi). El lliurament dels premis ha anat a càrrec de l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón; la regidora de Comerç, Carme Arché, i el regidor de Cultura, Óscar Pons. També han assistit als lliuraments Carme Bergadà, tècnica de comerç; representants de les juntes de paradistes dels mercats; Anna Rivas, dinamitzadora de Gestió Mercats, i les tècniques del Servei Local de Català de Cerdanyola.

A part dels premis del concurs, també es van entregar els certificats a les 6 noves parades que s'han adherit al programa Voluntariat per la llengua. En el cas del Mercat de Fontetes, s'hi han adherit 5 parades noves que se sumen a les 18 que ja existien. En el cas del Mercat de Serraperera, s'hi ha adherit una nova parada que se suma a les 12 existents. Les noves parades adherides són les següents:

  • Peixateria Dani i Sara
  • Carnissseria Mari
  • Drogueria Planas
  • Fruits secs i queviures Federico
  • Herboristeria M'estimo

Aquest concurs, del qual s'ha fet la primera edició, s'ha organitzat conjuntament entre els Serveis Locals de Català de Sant Cugat i Cerdanyola, que formen part del Centre de Normalització Lingüística Vallès Occidental 3, i és una de les actuacions de sensibilització lingüística del Pla Ofercat. Ha comptat amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola.

Vols compartir aquesta notícia?