Primers contactes amb el Mercat 11 de setembre

Voluntariat per la llengua > Establiments col.laboradors

Cinc parades del mercat s'adhereixen a la campanya d’Establiments Col·laboradors del Voluntariat per la llengua. 

Aquest 2020 des del Servei Local de Català de Barberà hem iniciat el contacte amb el Mercat 11 de setembre. I, fruit d’aquests primers contactes, cinc de les parades que hi ha al mercat ja s’han adherit al Voluntariat per la llengua com a establiments col·laboradors. D’aquesta manera, les parelles lingüístiques o l’alumnat que ho vulgui, podrà anar-hi i practicar la llengua en un context real. 

De fet, durant el mes de febrer l’alumnat de nivell Bàsic 2, tant de matí com de tarda, hi va anar per posar en pràctica els coneixements que havien après a l’aula en relació amb el vocabulari del menjar i les estructures per tal de poder fer la compra en català.

Gràcies a les parades Aviram Balaguer, La cantina del mercat, Gasull & Claramunt, Carns Navio i Espai Eco per fomentar l’ús del català.

Els establiments col·laboradors ofereixen a les persones participants la possibilitat d'usar la llengua catalana, en un espai d'ús quotidià, han de singnar una adhesió i el compromís té una durada de 2 anys. Les persones que tinguin un comerç a Barberà i vulguin adherir-se a la campanya, poden posar-se en contacte amb el Servei Local de Català o enviar un Whatsapp al 637388189. 

L.P.

Vols compartir aquesta notícia?