A Sant Cugat, diverses modalitats per practicar català

Difusió > Impacte als mitjans > Difusió activitat

No hi ha excusa per no aprendre català a Sant Cugat: horaris diversos i fins i tot grups gratuïts conduïts per voluntaris ho posen fàcil a tots.

GC nivell elemental matí

Durant el curs 2019-2020, i com ja és habitual en els darrers anys, el Servei Local de Català de Sant Cugat impulsa diverses propostes per tal que les persones que volen practicar l'ús oral de la llengua, puguin fer-ho i puguin adaptar-se a les necessitats que tinguin. A banda del programa Voluntariat per la llengua , que funciona des de fa temps i que forma parelles lingüístiques que es troben 1 hora a la setmana, on volen i quan volen, també hi ha els Grups de Conversa (GC) conduïts per una persona voluntària.  

Aquests grups estan formats per un grup de 7-10 persones i es troben a les aules de català de la Casa de Cultura. Actualment n'hi ha 4 en marxa i de diversos nivells: per a persones que parlen molt poquet (A1/A2), per a persones que ja parlen i volen consolidar el nivell oral per tal d'avançar cap al nivell escrit de la llengua (B1) i el que està destinat a persones que ja tenen un nivell més avançat (B2 i C1).  

Tots els grups han començat aquesta setmana i s'allargaran fins al mes de maig. Les persones que estiguin interessades a apuntar-s'hi, poden trucar (935891382) o passar per la secretaria de català els matins de dilluns a dijous (d'11 a 13 h), o bé les tardes de dimarts i dijous (de 16 a 18 h).

Lídia Ponsatí

Vols compartir aquesta notícia?