Sant Cugat promou el domini .CAT al petit empresariat

Socioeconòmic > Empresa

Dimarts 14 ha tingut lloc a Sant Cugat del Vallès la primera sessió del projecte elteunegoci.cat, organitzada per la Fundació puntCAT, amb el suport de l'àmbit de Promoció Econòmica de l'Ajuntament i el Servei Local de Català.

Elteunegoci.cat és un programa de digitalització adreçat a petits negocis que vulguin donar visibilitat de la seva activitat a la xarxa. Els assistents poden obtenir un lloc web atractiu, intuïtiu, personalitzat i amb contingut editable: conté informació bàsica de l'establiment, imatges, geolocalització via Google Maps, estadístiques de Google Analytics, enllaços a xarxes socials, entre d'altres, i és visible des de qualsevol dispositiu. Properament, a més, està previst que ofereixi opcions multilingües.

A la primera sessió hi han assistit 15 empresaris, la majoria autònoms emprenedors, que han aprofitat la sessió per aclarir dubtes i valorar la possibilitat d'adquirir un domini .cat per al seu web, amb el benefici que això els suposa. S'han previst dues sessions més aquest mes de gener per posar en marxa els webs, amb tot l'assessorament tecnològic i lingüístic que siguin necessaris per deixar-los enllestits.

M. O.

Vols compartir aquesta notícia?