Conferència concert de Big Mama Montse sobre Teresa Pàmies a Montcada

Llengua i cultura

Gairebé 40 persones assisteixen al concert sobre l'escriptora a l'Auditori Municipal

El dijous 14 de novembre a la tarda, al voltant de quaranta persones van assistir a la conferència concert Teresa Pàmies, la llengua com a ofici, que la cantant de blues Big Mama Montse va fer a l'Auditori Municipal de Montcada.

Big Mama Montse va fer un homenatge a l'escriptora, periodista i activista Teresa Pàmies tot intercalant cançons de creació pròpia que, segons la cantant, probablement estan influenciades per la lectura dels escrits de Pàmies.

D'aquesta manera, també va anar fent un recorregut musicoliterari per la vida i obres més importants de Teresa Pàmies i fins i tot va llegir i cantar textos de poetes catalanes com Maria Mercè Marçal o Rosa Fabregat.

L'espectacle, a més de retre un emocionant tribut a la figura de Teresa Pàmies, la dona a conèixer d'una manera ben especial.

Un dels moment més emotius del concert va ser quan Big Mama va interpretar En el nom de tots, sobre les conseqüències de la guerra en les famílies i, concretament, en la seva.

Aquest espectacle forma part de les activitats que el Servei Local de Català, les Biblioteques de Montcada i Reixac, l'Àmbit de Cooperació del Servei de Ciutadania i Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Montcada i Reixac i la Fundació Cultural han organitzat per commemorar el centenari del naixement de l'escriptora.

M.G.

Vols compartir aquesta notícia?