Montse Barderi parla sobre Teresa Pàmies a Montcada

Llengua i cultura

Una trentena de persones assisteixen a la xerrada de la Fundació Cultural

El dijous 24 d'octubre a la tarda, una trentena de persones van assistir a la xerrada Teresa Pàmies, un passeig per la seva vida i la seva obra, que Montse Barderi, escriptora i comissària de l'Any Teresa Pàmies, va fer a la Fundació Cultural Montcada.

Montse Barderi va donar a conèixer la figura de Teresa Pàmies a partir de les diferents etapes de la seva vida, marcades principalment per la guerra, l'exili i el retorn, i les obres vinculades a cada etapa. 

Les explicacions de Barderi es van anar combinant amb lectures en veu alta de fragments de l'obra de Pàmies que exemplificaven cadascuna de les etapes. Així, doncs, es van llegir fragments de Quan érem capitansQuan érem refugiatsVa ploure tot el diaCarta a la neta sobre el comunisme. Els anys de lluitaTestament a Praga.

Aquesta xerrada forma part de les activitats que el Servei Local de Català, les Biblioteques de Montcada i Reixac, l'Àmbit de Cooperació del Servei de Ciutadania i Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Montcada i Reixac i la Fundació Cultural han organitzat per commemorar el centenari del naixement de l'escriptora.

M.G.

Vols compartir aquesta notícia?