Parelles lingüístiques amb banda sonora de Montse Abelló a Badia

Voluntariat per la llengua

En aquesta ocasió, les parelles es van conèixer a partir del "Joc dels Barbarismes" i, tot seguit, van poder gaudir d'un recital poètic i musical a partir de poemes de Montserrat Abelló.

El passat 6 de novembre va tenir lloc la presentació del Voluntariat per la llengua i la formació de les primeres parelles lingüístiques a la Biblioteca Vicente Aleixandre, de Badia. En aquesta ocasió les parelles lingüístiques es van conèixer a partir del "Joc de barbarismes" que es va crear amb motiu de la celebració dels 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català més il·lustre. Es va repartir una fitxa amb una paraula a cada participant. D'aquestes fitxes, una contenia la paraula correcta i l'altra, el barbarisme. Es tractava, doncs, de trobar-se amb la parella corresponent a partir de trobar la paraula complementària.

A continuació, els assistents a l'acte van poder gaudir del recital "Tot sembla tan senzill", amb Celeste Alías Borjas i Santi Careta sobre poesies de Montserrat Abelló. Fins i tot alguns dels participants van llegir poesia!

Tot plegat, un escenari fantàstic per a la promoció i el foment de la llengua catalana a Badia.

Les persones interessades a participar en el Voluntariat per la llengua, tant de voluntàries com d'aprenentes, poden passar pel Servei Local de Català (tel. 937293434) o bé donar-se d'alta aquí.

L.P.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?