Noves parelles lingüístiques de tardor a Barberà

Voluntariat per la llengua

L'acte de presentació va coincidir amb l'exposició

A l'acte s'hi van presentar 14 parelles lingüístiques que, un cop es van haver conegut, van poder visitar l'exposició 'Pompeu Fabra. Una llengua completa' i partricipar en el concurs que s'hi va organitzar, el premi del qual era un lot de llibres cedits per la mateixa biblioteca.

Alguns assistents durant l'acte

El passat dijous 8 de novembre, a les 18 h, un total de 25 persones va assistir a la presentació del Voluntariat per la llengua i la formació de les primeres parelles lingüístiques de la tardor a la Biblioteca Esteve Paluzie, de Barberà. 

Les 14 parelles lingüístiques que es van conèixer van rebre les instruccions i el material per poder tenir unes bones trobades. A més, es va repartir un full amb els avantatges de què disposen per fet de participar en el programa, entre els quals cal destacar el 30% de descompte en la compra d'entrades per al Teatre Municipal Cooperativa, gràcies al conveni que es va signar entre el Voluntariat per la llengua i l'Ajuntament de Barberà. 

Tot seguit, les parelles van visitar l'exposició 'Pompeu Fabra. Una llengua completa', i van poder participar en el concurs que van organitzar conjuntament el Servei Local de Català de Barberà i la Biblioteca Esteve Paluzie.

D'ara endavant, les parelles lingüístiques es trobaran 1 hora a la setmana, durant 10 hores o 10 setmanes, per practicar el català d'una manera cordial i distesa. El programa és obert i l'únic requisit que es demana és que les persones siguin majors d'edat. En el cas de les persones aprenentes, també cal tenir un mínim de coneixement oral del català. 

Si alguna persona està interessada apuntar-s'hi, pot fer-ho a través del web del programa, fent clinc aquí. També es pot dirigir al Servei Local de Català, que és a la segona planta del Casal Cultural. 

L.P.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?