Èxit de participació al Tastajocs de Montcada i Reixac

Oci i consum > I tu, jugues en català?

Centenars de persones assisteixen a la primera edició de la fira

Més de 400 persones van assistir el 17 de novembre a la primera edició del Tastajocs. Una altra manera de jugar de Montcada i Reixac per passar una bona estona tot jugant a jocs de taula en català, jocs inclusius, reciclats, tradicionals, antics, bibliojocs i molt més.

El Tastajocs es va fer tant al matí com a la tarda i l'afluència de persones va ser constant. Hi van participar entitats i empreses de jocs, com és el cas de Casa Amaziga, els Amics del Ferrocarril, els Castellers de Montcada i Reixac, la Companyia de jocs l'Anònima, Aura Cultural, les empreses GDM Games (jocs Ticket to Mars i molts més), Coopula (joc Cap de Colla), Nutrigames (joc La Repera), etc.

 

També hi va haver un espai de jocs per a nadons, amb materials reciclats, de taula (alguns dels quals es poden trobar al catàleg web i a l'app de la campanya I tu, jugues en català?), d'altres cultures, tradicionals, antics, bibliojocs, etc. i un altre espai d'exposicions de rèpliques de jocs antics, fotografies relacionades amb el joc en èpoques diferents i fins i tot una maqueta de tren.

M.G.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?