Alumnes de català inicial de Montcada coneixen la llera del Besòs

Acolliment

Les alumnes del curs de l'escola El Turó descobreixen la flora i fauna en català

El divendres 28 d'abril al matí un total de 7 alumnes del curs de català inicial adreçat a famílies del CEIP El Turó van fer una sortida per la llera del Besòs per treballar el vocabulari en català de flors, plantes i ocells amb el guiatge d'Alfredo Almanza, de l'entitat La Horda.

El recorregut es va fer ​per la llera del riu i per la zona del Torrent de Vallençana, i Alfredo Almanza, de l'entitat La Horda, va explicar i mostrar la rica varietat ornitològica i vegetal de l'indret. Fins i tot, les participants van poder tastar algunes plantes comestibles. També va ser interessant l'explicació sobre l'evolució i millora del riu i voltants en els darrers vint anys.

A la sortida també va assistir Letícia Almanza, tècnica del pla eduactiu d'entorn, que col·labora en l'organització del curs de català inicial per a famílies de l'escola El Turó. Va repartir uns tríptics a les assistents amb informació en català de la fauna del riu i un petit qüestionari sobre la sortida que es treballarà posteriorment a l'aula.

J.A.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?