Un centenar d'assistents al final de curs de Ripollet

CPNL > Celebracions

La festa va tenir lloc al jardí romàntic de la Casa Padró

El dimarts 21 de juny, Ripollet va celebrar el Dia Mundial de la Música amb un recital de poesia dels alumnes de català i l'acompanyament musical de l'Escola de Música. 

La Regidoria de Cultura de Ripollet, amb la col·laboració de l'Oficina de Català i l'Escola de Música, van oferir un recital de poesia amb música en directe al jardí romàntic de la Casa Padró.

L'acte, que s'havia programat per Sant Jordi, va haver de ser ajornat per la pluja i finalment es va poder celebrar el passat 21 de juny amb motiu del Dia internacional de la música i com a cloenda del curs 2015-2016.

Pere Padró, que actuava com a amfitrió al seu jardí romàntic, va obrir l'acte acompanyat de la poetessa local Carme Guasch, que va recitar alguns dels seus poemes. Tot seguit, alumnes dels cursos de català van recitar poemes en castellà (Laia Ortiz i Juana María Nevado), gallec (Beatriz Fernández), rus (Lilia Puscasu), italià (Camelia Salciano) i romanès (Simona Nechita), amb l'acompanyament musical dels alumnes de l'Escola de Música de la Societat Coral El Vallès. 

A l'acte van assistir prop d'un centenar de persones que van poder acomiadar el curs en un entorn màgic. 
 

A.G.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?