25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 7 de març de 2019

Alumnes de català entrevisten l'alcalde de Ripollet

El 7 de març alumnes dels cursos de català de Ripollet van visitar les instal·lacions de l'Ajuntament de Ripollet.

Alumnes de català entrevisten l'alcalde de Ripollet

L'alcalde de Ripollet, José Maria Osuna, va rebre alumnes dels cursos de català al seu despatx on va atendre les consultes sobre diferents aspectes del municipi.

L'alcalde es va mostrar molt proper a l'hora de respondre les diferents qüestions que se li van plantejar (sobre el barri de Can Mas, l'ús d'alguns terrenys o la construcció de noves instal·lacions com pot ser una residència per a la gent gran).

Després d'aquest entrevista, els alumnes van voler conèixer una mica més l'Ajuntament i van visitar les sales institucionals. A la Sala de Plens van saber que els plens es fan el tercer dijous de mes i són públics i que, per tant, poden assistir-hi. 

Durant la visita també es va parlar dels pressupostos participatius. L'alcalde els va explicar que es treballen a les aules amb alumnes de 4t d'ESO i que posteriorment es fa una tria de projectes que se sotmet a votació popular. Els 13 projectes seleccionats enguany es poden votar a través de la pàgina participa.ripollet.cat.

Per conèixer amb més detalls les diferents propostes, actualment l'alumnat té l'ocasió de visitar l'exposició del Centre Cultural que conté informació detallada de cadascun d'aquests projectes.
 


A.G.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter