25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 19 de desembre de 2018

Parelles ben avingudes a Ripollet

El passat dimecres, 21 de novembre, a les 10 h, va tenir lloc a la cuina del Mercat de Ripollet la presentació de les parelles lingüístiques de Ripollet. A l'acte hi van assistir una quinzena de persones. El regidor de cultura, Oriol Mor, va agrair la tasca que fan tant voluntaris com aprenents per al foment de la llengua catalana i va encoratjar altres persones a participar-hi.  

Parelles ben avingudes a Ripollet

El pa lliga amb l'oli? Una bona manera de trobar la parella lingüística adequada

En aquesta ocasió hi havia un objectiu clar: formar les parelles d'una manera lúdica. Així doncs, les persones assistents a l'acte havien de portar un ingredient i trobar quin altre ingredient hi lligava. Per exemple, la persona que portava una galeta, va acabar trobant la xocolata com a ingredient complementari. 

El programa Voluntariat per la llengua té per objectiu fomentar l'ús oral de la llengua catalana i forma parelles lingüístiques. Les persones voluntàries (parlen habitualment català) destinen 1 hora a la setmana a quedar amb les persones aprenentes (el parlen una mica però volen agafar més confiança i fluïdesa). En total, es trobaran durant 10 hores o 10 setmanes i d'aquesta manera practicaran la llengua, es coneixeran i s'enriquiran l'una amb l'altra. 

Si alguna persona està interessada a formar part d'una parella lingüística, pot passar per l'Oficina de Català (Centre Cultural, 1a planta) o bé trucar o enviar un missatge al telèfon 637 388 189.


L.P.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes