25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 30 de gener de 2018

Curs sobre la nova Gramàtica i Ortografia de l'IEC

El CNL Vallès Occidental 3, juntament amb els centres de normalització lingüística de Sabadell i del Vallès Oriental, ha col·laborat en la preparació d'un curs de 10 hores per donar a conèixer la Gramàtica de la llengua catalana i l'Ortografia catalana de l'Institut d'Estudis Catalans que es va publicar l'any 2017.

Curs sobre la nova Gramàtica i Ortografia de l'IEC

El curs, disponible en modalitat presencial i en línia, té per objectiu donar a conèixer les característiques principals de la Gramàtica de la llengua catalana i facilitar eines per saber interpretar-la. A més, també vol difondre algunes novetats gramaticals i ortogràfiques.

Els continguts del curs s'estructuren en 5 temes, d'una durada aproximada de dues hores, on s'analitzen les novetats des d'un punt de vista teòric i pràctic: l'adequació lingüística, les preposicions i locucions, les combinacions de pronoms, els usos verbals i les novetats ortogràfiques més rellevants.

En una primera fase el CNL Vallès Occidental 3 oferirà el curs a col·lectius específics (periodistes, mestres, personal de l'Administració) i poc a poc s'anirà incorporant a l'oferta general.


M.G.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes