25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 20 de desembre de 2017

Alumnes de nivell bàsic fan pràctiques de català als comerços de Montcada

Durant els mesos de novembre i desembre, 14 alumnes del nivell bàsic 3 de català de Montcada i Reixac han posat en pràctica els seus coneixements de llengua en 18 comerços adherits al programa Voluntariat per la Llengua que hi ha arreu del municipi. 

Alumnes de nivell bàsic fan pràctiques de català als comerços de Montcada

Al bar SíKbo

Cada alumne havia d'anar, de manera individual o amb un altre company de classe, a tres comerços i adreçar-s'hi en català. La compra no era obligatòria i els comerços, informats prèviament de la visita dels alumnes, els havien de parlar en català tota l'estona.

Des d'una floristeria a una xarcuteria, des d'un bar a una pastisseria, comerciants i alumnes han viscut una nova experiència perquè els segons poguessin augmentar no solament la confiança a l'hora de parlar català sinó també per conèixer més el teixit comercial del municipi.

La pràctica de la llengua fora de l'aula ha servit perquè l'alumnat reforcés el seu aprenentatge i se sentís més autònom i desacomplexat a l'hora de parlar el català. També hi ha ajudat l'amabilitat i bona predisposició de les persones que regenten els comerços. 


J.A.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes