25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 450 notícies disponibles
Divendres, 11 d'octubre de 2019

Cerdanyola commemora l'Any Teresa Pàmies

Cerdanyola commemora l'Any Teresa Pàmies El Servei Local de Català de Cerdanyola s'ha sumat a la commemoració del centenari del naixement de l'escriptora Teresa Pàmies amb diverses activitats dins i fora de les aules.
Dimarts, 8 d'octubre de 2019

310 persones concursen a l'Endevina-la! a Montcada

310 persones concursen a l'Endevina-la! a Montcada El 8 d'octubre, després de la xerrada Enigma resolt? Somriure amic!, de Jordi Esteban, es va fer l'acte de lliurament dels premis del concurs lingüístic Endevina-la! organitzat per Montcada Centre Comerç, l'Associació de Comerciants de Can Sant Joan, la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament i el Servei Local de Català de Montcada i Reixac.
Dimecres, 17 de juliol de 2019

Es consoliden les pràctiques lingüístiques als establiments col·laboradors

Es consoliden les pràctiques lingüístiques als establiments col·laboradors Durant el curs 2018-2019 alumnes dels cursos de Bàsic 3 del Centre de Normalització Lingüística Vallès Occidental 3 han portat a terme amb gran èxit, per segon any consecutiu, les pràctiques lingüístiques als establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua de les sis poblacions: Cerdanyola del Vallès, Ripollet, Montcada i Reixac, Barberà del Vallès, Badia del Vallès i Sant Cugat del Vallès.
Divendres, 21 de juny de 2019

Tres dies de Microconverses a Montcada

Tres dies de Microconverses a Montcada Aquest últim trimestre s'han dut a terme tres microconverses al Cafè Colon, al Sí K bo i al Montcata Vins, respectivament, tres comerços col·laboradors del Voluntariat per la llengua.
Dijous, 20 de juny de 2019

Comiat de curs del SLC de Barberà del Vallès i lliurament de premis de la gimcana lingüística

Comiat de curs del SLC de Barberà del Vallès i lliurament de premis de la gimcana lingüística El dijous 20 de juny, es va celebrar la cloenda dels cursos de català del període 2018-19 i es van lliurar els premis de la gimcana lingüística que s'havia fet per alguns comerços del municipi el mes de maig.   
Dimecres, 19 de juny de 2019

A Ripollet, per un Sant Joan sonat, producte de mercat, i en català

A Ripollet, per un Sant Joan sonat, producte de mercat, i en català El 19 de juny es va fer a Ripollet una demostració de com elaborar coques de Sant Joan a la Cuina del Mercat.
Dimecres, 19 de juny de 2019

Els alumnes del Bàsic 1 de Badia se'n van al mercat

Els alumnes del Bàsic 1 de Badia se'n van al mercat L'alumnat del nivell Bàsic 1 de Badia va fer una Gimcana lingüística per les parades col·laboradores de Voluntariat per la llengua.
Divendres, 7 de juny de 2019

Alumnes de català de Barberà visiten el Museu d'Història de Catalunya

Alumnes de català de Barberà visiten el Museu d'Història de Catalunya El divendres 7 de juny, una vintena de persones, la majoria alumnes però també algun participant de Voluntariat per la llengua, van anar a Barcelona, al Museu d'Història de Catalunya, per fer una visita guiada a l'exposició permanent anomenada Catalunya, la memòria d'un país.      
Dijous, 6 de juny de 2019

Alumnes de nivell bàsic de Ripollet visiten el Molí d’en Rata

Alumnes de nivell bàsic de Ripollet visiten el Molí d’en Rata El dijous 6 de juny, alumnes del curs de nivell bàsic 3 de català de Ripollet van visitar el Molí d'en Rata per acomiadar el curs. 
Dimecres, 29 de maig de 2019

Club de lectura fàcil a Barberà del Vallès: El fantasma de Canterville, d'Oscar Wilde

Club de lectura fàcil a Barberà del Vallès: El fantasma de Canterville, d'Oscar Wilde El dimecres 29 de maig, una desena d'alumnes de nivell bàsic 2 va assistir al club de lectura fàcil que es va portar a terme a la Biblioteca Esteve Paluzie, dinamitzat per la tècnica Marta Aliberch. 

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter