25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 387 notícies disponibles
Dimecres, 19 de setembre de 2018

El recull de receptes La Cuina de Ripollet ja es pot trobar al Mercat Municipal

El recull de receptes La Cuina de Ripollet ja es pot trobar al Mercat Municipal El 19 de setembre es va presentar al Centre Cultural el recull de receptes de la Cuina de Ripollet, fruit del projecte que la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament, amb el suport del Consorci per a la Normalització Lingüística, va començar el mes de maig de 2018 amb la col·laboració d'alumnes dels cursos de català per a adults de diferents nacionalitats.
Dilluns, 17 de setembre de 2018

Curs bàsic 1 a Montcada del Programa de Reinserció al Treball

Curs bàsic 1 a Montcada del Programa de Reinserció al Treball El 17 de setembre va començar a Montcada un Mòdul de competències lingüístiques bàsiques en llengua catalana i coneixement de la societat catalana i del seu marc jurídic, dins del Programa de Reinserció al Treball, subvencionat per la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania.
Dimarts, 28 d'agost de 2018

El grup de conversa d'estiu de Sant Cugat finalitza amb èxit

El grup de conversa d'estiu de Sant Cugat finalitza amb èxit Un total d'11 persones aprenentes i 5 de voluntàries que, de manera més o menys regular, s'han anat trobant tots els dimecres de juliol al Bar Oasi Tea Lounge de Sant Cugat.
Divendres, 20 de juliol de 2018

Acaba el curs inicial de català de Ripollet

Acaba el curs inicial de català de Ripollet El 20 de juliol ha acabat el curs inicial de català que l'Oficina de Català de Ripollet ha organitzat aquest estiu amb una visita guiada al Molí d'en Rata.
Divendres, 20 de juliol de 2018

Curs sobre la nova Gramàtica i Ortografia de l'IEC a Montcada Comunicació

Curs sobre la nova Gramàtica i Ortografia de l'IEC a Montcada Comunicació Aquest mes de juliol, un total de 10 periodistes de Montcada Comunicació han assitit al curs Novetats i canvis de la Gramàtica i l'Ortografia organitzat pel Servei Local de Català de Montcada i Reixac.
Dilluns, 25 de juny de 2018

Alumnes de Montcada coneixen Manuel de Pedrolo amb Genís Sinca

Alumnes de Montcada coneixen Manuel de Pedrolo amb Genís Sinca El dimecres 25 de juny a la tarda la Fundació Cultural Montcada va organitzar una conferència sobre Manuel de Pedrolo a càrrec de l'escriptor i periodista Genís Sinca per commemorar el centenari del naixement de l'escriptor.
Dijous, 21 de juny de 2018

Comiat de curs i lliurament de premis de 'Barbarismes a Barberà'

Comiat de curs i lliurament de premis de 'Barbarismes a Barberà' El dijous 21 de juny, es va celebrar a Barberà la cloenda dels cursos de català i es van lliurar els premis del concurs Barbarismes a Barberà.   
Dimecres, 20 de juny de 2018

Èxit de les pràctiques lingüístiques als establiments col·laboradors

Èxit de les pràctiques lingüístiques als establiments col·laboradors Aquesta primavera, els alumnes dels cursos de Bàsic 3 i també algun de l'Elemental 1 del Centre de Normalització Lingüística Vallès Occidental 3 han portat a terme amb gran èxit les pràctiques lingüístiques als establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua de les sis poblacions: Cerdanyola del Vallès, Ripollet, Montcada i Reixac, Barberà del Vallès, Badia del Vallès i Sant Cugat del Vallès.
Dimecres, 13 de juny de 2018

Doblatge en català a Montcada i a Barberà amb Francesc Fenollosa

Doblatge en català a Montcada i a Barberà amb Francesc Fenollosa El dimecres 13 de juny, els serveis de català de Montcada i Reixac i de Barberà del Vallès es van sumar a la celebració del Dia Mundial del Doblatge amb dos tallers de doblatge en català conduïts per Francesc Fenollosa, actor i director de doblatge.
Dilluns, 11 de juny de 2018

Alumnes de bàsic 3 de Montcada fan pràctiques als comerços

Alumnes de bàsic 3 de Montcada fan pràctiques als comerços Durant els mesos de maig i juny, 13 alumnes del nivell bàsic 3 de Montcada han posat en pràctica els seus coneixements de català a 17 comerços adherits al programa Voluntariat per la Llengua. 

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes