25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 449 notícies disponibles
Dijous, 1 d'agost de 2019

El Servei Local de Català de Sant Cugat del Vallès tanca un període intens i amb uns resultats positius pel que fa al nombre d’inscrits

El Servei Local de Català de Sant Cugat del Vallès tanca un període intens i amb uns resultats positius pel que fa al nombre d’inscrits Durant aquests darrers dies de juliol, han tingut lloc moltes activitats que han estat la darrera de la seva sèrie.
Dimecres, 17 de juliol de 2019

Es consoliden les pràctiques lingüístiques als establiments col·laboradors

Es consoliden les pràctiques lingüístiques als establiments col·laboradors Durant el curs 2018-2019 alumnes dels cursos de Bàsic 3 del Centre de Normalització Lingüística Vallès Occidental 3 han portat a terme amb gran èxit, per segon any consecutiu, les pràctiques lingüístiques als establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua de les sis poblacions: Cerdanyola del Vallès, Ripollet, Montcada i Reixac, Barberà del Vallès, Badia del Vallès i Sant Cugat del Vallès.
Divendres, 21 de juny de 2019

Tres dies de Microconverses a Montcada

Tres dies de Microconverses a Montcada Aquest últim trimestre s'han dut a terme tres microconverses al Cafè Colon, al Sí K bo i al Montcata Vins, respectivament, tres comerços col·laboradors del Voluntariat per la llengua.
Dijous, 20 de juny de 2019

Comiat de curs del SLC de Barberà del Vallès i lliurament de premis de la gimcana lingüística

Comiat de curs del SLC de Barberà del Vallès i lliurament de premis de la gimcana lingüística El dijous 20 de juny, es va celebrar la cloenda dels cursos de català del període 2018-19 i es van lliurar els premis de la gimcana lingüística que s'havia fet per alguns comerços del municipi el mes de maig.   
Dimecres, 19 de juny de 2019

A Ripollet, per un Sant Joan sonat, producte de mercat, i en català

A Ripollet, per un Sant Joan sonat, producte de mercat, i en català El 19 de juny es va fer a Ripollet una demostració de com elaborar coques de Sant Joan a la Cuina del Mercat.
Dimecres, 19 de juny de 2019

Els alumnes del Bàsic 1 de Badia se'n van al mercat

Els alumnes del Bàsic 1 de Badia se'n van al mercat L'alumnat del nivell Bàsic 1 de Badia va fer una Gimcana lingüística per les parades col·laboradores de Voluntariat per la llengua.
Divendres, 7 de juny de 2019

Alumnes de català de Barberà visiten el Museu d'Història de Catalunya

Alumnes de català de Barberà visiten el Museu d'Història de Catalunya El divendres 7 de juny, una vintena de persones, la majoria alumnes però també algun participant de Voluntariat per la llengua, van anar a Barcelona, al Museu d'Història de Catalunya, per fer una visita guiada a l'exposició permanent anomenada Catalunya, la memòria d'un país.      
Dijous, 6 de juny de 2019

Alumnes de nivell bàsic de Ripollet visiten el Molí d’en Rata

Alumnes de nivell bàsic de Ripollet visiten el Molí d’en Rata El dijous 6 de juny, alumnes del curs de nivell bàsic 3 de català de Ripollet van visitar el Molí d'en Rata per acomiadar el curs. 
Dimecres, 29 de maig de 2019

Club de lectura fàcil a Barberà del Vallès: El fantasma de Canterville, d'Oscar Wilde

Club de lectura fàcil a Barberà del Vallès: El fantasma de Canterville, d'Oscar Wilde El dimecres 29 de maig, una desena d'alumnes de nivell bàsic 2 va assistir al club de lectura fàcil que es va portar a terme a la Biblioteca Esteve Paluzie, dinamitzat per la tècnica Marta Aliberch. 
Dijous, 23 de maig de 2019

Alumnes de català inicial visiten el Museu Municipal Montcada

Alumnes de català inicial visiten el Museu Municipal Montcada El 23 de maig una desena d'alumnes de català inicial va visitar el Museu Municipal Montcada.  

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter