25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 446 notícies disponibles
Divendres, 21 de juny de 2019

Tres dies de Microconverses a Montcada

Tres dies de Microconverses a Montcada Aquest últim trimestre s'han dut a terme tres microconverses al Cafè Colon, al Sí K bo i al Montcata Vins, respectivament, tres comerços col·laboradors del Voluntariat per la llengua.
Dimecres, 19 de juny de 2019

A Ripollet, per un Sant Joan sonat, producte de mercat, i en català

A Ripollet, per un Sant Joan sonat, producte de mercat, i en català El 19 de juny es va fer a Ripollet una demostració de com elaborar coques de Sant Joan a la Cuina del Mercat.
Dimecres, 19 de juny de 2019

Els alumnes del Bàsic 1 de Badia se'n van al mercat

Els alumnes del Bàsic 1 de Badia se'n van al mercat L'alumnat del nivell Bàsic 1 de Badia va fer una Gimcana lingüística per les parades col·laboradores de Voluntariat per la llengua.
Divendres, 7 de juny de 2019

Alumnes de català de Barberà visiten el Museu d'Història de Catalunya

Alumnes de català de Barberà visiten el Museu d'Història de Catalunya El divendres 7 de juny, una vintena de persones, la majoria alumnes però també algun participant de Voluntariat per la llengua, van anar a Barcelona, al Museu d'Història de Catalunya, per fer una visita guiada a l'exposició permanent anomenada Catalunya, la memòria d'un país.      
Dijous, 6 de juny de 2019

Alumnes de nivell bàsic de Ripollet visiten el Molí d’en Rata

Alumnes de nivell bàsic de Ripollet visiten el Molí d’en Rata El dijous 6 de juny, alumnes del curs de nivell bàsic 3 de català de Ripollet van visitar el Molí d'en Rata per acomiadar el curs. 
Dimecres, 29 de maig de 2019

Club de lectura fàcil a Barberà del Vallès: El fantasma de Canterville, d'Oscar Wilde

Club de lectura fàcil a Barberà del Vallès: El fantasma de Canterville, d'Oscar Wilde El dimecres 29 de maig, una desena d'alumnes de nivell bàsic 2 va assistir al club de lectura fàcil que es va portar a terme a la Biblioteca Esteve Paluzie, dinamitzat per la tècnica Marta Aliberch. 
Dijous, 23 de maig de 2019

Alumnes de català inicial visiten el Museu Municipal Montcada

Alumnes de català inicial visiten el Museu Municipal Montcada El 23 de maig una desena d'alumnes de català inicial va visitar el Museu Municipal Montcada.  
Dimecres, 22 de maig de 2019

Gimcana lingüística a Barberà del Vallès

Gimcana lingüística a Barberà del Vallès El dimecres 22 de maig, una vintena de participants, majoritàriament alumnes, però també alguna parella lingüística, van passar per alguns dels 27 establiments que participaven en la gimcana lingüística, organitzada pel Servei Local de Català en col·laboració amb l'associació Som comerç, som Barberà i els establiments adherits a Voluntariat per la llengua, per resoldre diferents proves lingüístiques. 
Diumenge, 19 de maig de 2019

Els cursos de català de Cerdanyola commemoren l'Any Brossa

Els cursos de català de Cerdanyola commemoren l'Any Brossa Activitats variades a les aules, lectures en públic i una xerrada han servit per commemorar el centenari del naixement de Joan Brossa al Servei Local de Català de Cerdanyola.
Divendres, 17 de maig de 2019

Tarda de jocs en català al Cafè Colón de Montcada amb GDM Games

Tarda de jocs en català al Cafè Colón de Montcada amb GDM Games El divendres 17 de maig a la tarda una vintena de persones van assistir a la presentació dels jocs Últim avís, La tomba de l'arqueòleg, Mort el 4 de juliol i Shikoku editats recentment en català per l'empresa montcadenca GDM Games amb l'assessorament lingüístic del Servei Local de Català de Montcada i Reixac.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter