25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 412 notícies disponibles
Dilluns, 18 de febrer de 2019

III Premi de Narrativa Pi d’en Xandri a Sant Cugat

III Premi de Narrativa Pi d’en Xandri a Sant Cugat Aquest any els textos que presentaran els alumnes i les parelles lingüístiques tractaran sobre la riquesa humana de Sant Cugat del Vallès
Dijous, 14 de febrer de 2019

Alumnes de Ripollet visiten una exposició sobre el còmic en català

Alumnes de Ripollet visiten una exposició sobre el còmic en català El dia 14 de febrer, una desena d'alumnes de nivell elemental i intermedi de català de Ripollet van visitar l'exposició Vinyetes: història del còmic en català a la Biblioteca de Ripollet.
Dimarts, 12 de febrer de 2019

Comencen les pràctiques lingüístiques a Cerdanyola

Comencen les pràctiques lingüístiques a Cerdanyola A partir del 12 de febrer i fins al 12 de març, els alumnes del curs Bàsic 3 faran pràctiques lingüístiques en comerços adherits al programa Voluntariat per la llengua. 
Dilluns, 11 de febrer de 2019

Alumnes de nivell bàsic de català de Badia van a comprar al Mercat

Alumnes de nivell bàsic de català de Badia van a comprar al Mercat La setmana de l'11 al 14 de febrer, alumnes de nivell bàsic de català han fet una pràctica lingüística a les parades del Mercat de Badia adherides a Voluntariat per la llengua per posar en pràctica el que han après a l'aula sobre el vocabulari dels aliments, els preus, els noms de les botigues, etc. 
Dimecres, 6 de febrer de 2019

Visita a la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès

Visita a la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès El dimecres 6 de febrer, una vintena d'alumnes de nivell bàsic van fer una visita guiada a les intal·lacions de la Biblioteca Esteve Paluzie. 
Dijous, 31 de gener de 2019

De l'aula de Cerdanyola a la cuina del Mercat de Ripollet

De l'aula de Cerdanyola a la cuina del Mercat de Ripollet El curs Elemental 3 de Cerdanyola s'ha traslladat de l'aula a la cuina del Mercat de Ripollet per practicar i consolidar els continguts apresos a l'aula. 
Dijous, 10 de gener de 2019

Es posa en marxa Otaku. Cicle d'anime en català als cinemes Yelmo de Barberà i Sant Cugat

Es posa en marxa Otaku. Cicle d'anime en català als cinemes Yelmo de Barberà i Sant Cugat Cinemes Yelmo, el Consorci per a la Normalització Lingüística i la Direcció General de Política Lingüística organitzen per primer cop un cicle de cinema anime en català amb el nom d'Otaku. El cicle consta de 4 pel·lícules que es projectaran un dijous al mes de gener a maig a les 20 h a Yelmo Baricentro (Barberà del Vallès) i les dues primeres també a Yelmo Sant Cugat i a Yelmo Castelldefels. El preu de l'entrada és de 4 euros.
Divendres, 21 de desembre de 2018

Alumnes de català de Ripollet acaben l’any amb diverses activitats culturals

Alumnes de català de Ripollet acaben l’any amb diverses activitats culturals Abans de començar les vacances de Nadal, alumnes dels diferents cursos de l'Oficina de Català de Ripollet han celebrat l'inici de les festes nadalenques amb diverses activitats, com ara un itinerari per Ripollet, la visita a la Mostra de Pessebres o la decoració de l'aula.
Dimecres, 19 de desembre de 2018

Parelles ben avingudes a Ripollet

Parelles ben avingudes a Ripollet El passat dimecres, 21 de novembre, a les 10 h, va tenir lloc a la cuina del Mercat de Ripollet la presentació de les parelles lingüístiques de Ripollet. A l'acte hi van assistir una quinzena de persones. El regidor de cultura, Oriol Mor, va agrair la tasca que fan tant voluntaris com aprenents per al foment de la llengua catalana i va encoratjar altres persones a participar-hi.  
Dimarts, 18 de desembre de 2018

Alumnes de nivell bàsic 3 acaben les pràctiques lingüístiques

Alumnes de nivell bàsic 3 acaben les pràctiques lingüístiques La primera setmana de desembre, alumnes dels cursos de nivell bàsic 3 han acabat les pràctiques lingüístiques a diferents establiments col·laboradors de Voluntariat per la llengua. Aquesta activitat, va més enllà de les hores lectives i es fa sense el professorat, per fomentar l'autonomia lingüística dels aprenents. 

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes