25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 430 notícies disponibles
Dijous, 11 d'abril de 2019

Et recomanem un llibre?

Et recomanem un llibre? En el marc de la diada de Sant Jordi les llibreries col·laboradores del Voluntariat per la llengua recomanen llibres adequats per a tots els nivells.
Dijous, 4 d'abril de 2019

Club de lectura del còmic amb alumnes de nivell elemental de Ripollet

Club de lectura del còmic amb alumnes de nivell elemental de Ripollet El 4 d'abril es va dur a terme una sessio de dinamització del Club de lectura del còmic amb  alumnes del grup de català elemental per conèixer les característiques d'un altre gènere literari i els recursos per elaborar un còmic.   Durant el club les persones assistens van poder conèixer el llenguatge dels còmics, la forma correcta de les onomatopeies i interjeccions en català i què signifiquen conceptes com cartellera, seqüència, bafarada i plans.
Dimecres, 3 d'abril de 2019

Alumnes i aprenents de català de Ripollet van a veure Mirall Trencat de Mercè Rodoreda

Alumnes i aprenents de català de Ripollet van a veure Mirall Trencat de Mercè Rodoreda El 3 d'abril un grup d'alumnes de nivell de suficiència i algunes parelles lingüístiques de Voluntariat per la llengua van poder assistir a la representació de Mirall Trencat, interpretada per la Companyia Mea Culpa, al Teatre Auditori de Ripollet.
Dimecres, 27 de març de 2019

A Ripollet, diverses modalitats per practicar català

A Ripollet, diverses modalitats per practicar català Durant el curs 2018-2019 l'Oficina de Català (OC) de Ripollet ha impulsat diverses propostes per tal d'adaptar-se a les necessitats de les persones de la població que volen reforçar l'ús del català oral.
Dilluns, 25 de març de 2019

Es consolida la col·laboració amb la Biblioteca Central de Cerdanyola

Es consolida la col·laboració amb la Biblioteca Central de Cerdanyola El Servei Local de Català de Cerdanyola referma l'organització d'activitats regulars amb la Biblioteca Central de Cerdanyola. Des que es va inaugurar aquest equipament de la ciutat, l'any 2015, s'ha actuat en dos eixos principals: les visites guiades i el préstec de llibres de lectura fàcil.
Diumenge, 24 de març de 2019

Cerdanyola vessa de diversitat poètica

Cerdanyola vessa de diversitat poètica El passat 21 de febrer, tretze llengües diferents van sonar a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola per commemorar el Dia Mundial de la Poesia.
Dissabte, 23 de març de 2019

Un total de 66 parelles lingüístiques de Cerdanyola ja viuen la primavera

Un total de 66 parelles lingüístiques de Cerdanyola ja viuen la primavera El dimarts 12 de març, es van constituir 28 parelles lingüístiques noves a Cerdanyola, a les quals ja s'han afegit dues més. Sumades a les 36 parelles que segueixen d'edicions passades, un total de 66 parelles queden, actualment, una hora a la setmana per practicar el català. 
Dijous, 21 de març de 2019

A Ripollet, llegim a l'aula Poesia. Música de l'ànima teixida amb paraules

A Ripollet, llegim a l'aula Poesia. Música de l'ànima teixida amb paraules El dia 21 de març és el Dia Mundial de la Poesia i, per celebrar-lo, a Ripollet s'ha llegit el poema Poesia. Música de l'ànima teixida amb paraules, de Rosa Fabregat, en quatre llengües diferents: àrab, portuguès, català i castellà.
Dijous, 21 de març de 2019

El Servei de Català de Barberà commemora el Dia Mundial de la Poesia

El Servei de Català de Barberà commemora el Dia Mundial de la Poesia Els dies 20 i 21 de març, amb motiu del Dia Mundial de la Poesia (dia 21), alumnes de català van portar a terme diferents activitats. Es va llegir el poema triat aquest 2019 per la Institució de les Lletres Catalanes, Poesia, música de l'ànima teixida amb paraules, de Rosa Fabregat, en català i en diferents llengües dels alumnes. I, a més, per donar a conèixer el poeta Joan Brossa, de qui enguany se celebra el centenari del naixement, es van elaborar poemes visuals. 
Dilluns, 18 de març de 2019

Dia Mundial de la Poesia a Montcada i Reixac

Dia Mundial de la Poesia a Montcada i Reixac El passat 16 de març, alumnat del Servei Local de Català de Montcada i Reixac va poder assistir a la marató poètica que cada any se celebra amb motiu del Poeticae, enguany dedicada a l'Any Brossa. 

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes