25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Sol·licitud d'informació sobre cursos de nivell C2

Curs 2018-19

Durant aquest curs el CNL Vallès Occidental 3 té previstos 3 cursos de nivell C2 o superior en diferents modalitats. El nombre d'hores de curs oscil·la entre 90 i 100. 

Tria una opció

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu:

Protecció de dades

Informació bàsica de protecció de dades del tractament: GESTIÓ DE SOL·LICITUDS D'INFORMACIÓ DIVERSA, CONSULTES, QUEIXES I SUGGERIMENTS

Identificació del tractament: GESTIÓ DE SOL·LICITUDS D'INFORMACIÓ DIVERSA, CONSULTES, QUEIXES I SUGGERIMENTS

Responsable del tractament: Consorci per a la Normalització Lingüística.

Finalitat del tractament: Tramitar i donar resposta a les sol·licituds d'informació diversa relativa al CPNL, atenció de queixes, consultes i suggeriments.

Legitimació: La base legal que ens permet tractar les vostres dades personals és el vostre consentiment (article 6.1.a Reglament general de protecció de dades).

Destinataris: No comunicarem les vostres dades a tercers.

Drets de les persones interessades: Podeu exercir els drets d'accés a les dades, modificar-les, rectificar-les, suprimir-les, limitar-ne el tractament o oposar-vos-hi, adreçant-vos per escrit al Consorci per a la Normalització Lingüística, carrer de Muntaner, 221 (08036 Barcelona), telèfon 932723100, adreça-e cpnl(ELIMINAR)@cpnl.cat.

Informació addicional: Per ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades podeu accedir a la pàgina web del Consorci.

Observacions sobre la inscripció al nivell C2

Per inscriure's al curs de nivell C2, cal presentar un certificat de nivell de suficiència o bé acreditar un nivell de llengua adequat per mitjà d'una prova de col·locació del Consorci per a la Normalització Lingüística. Demana dia i hora per fer la prova al servei de català de la teva població.

Les persones que presentin el document d'equiparació per estudis del nivell de suficiència (C1) hauran de fer també la prova de col·locació a títol informatiu per a l'alumnat i per al CNL.

Els cursos només es faran si s'arriba a una xifra mínima d'inscrits.

 


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes