25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Des del dissabte, 1 d'abril de 2017 fins al dijous, 20 d'abril de 2017

Voluntariat per la llengua

Concurs A l'abril cada paraula val per mil a Ripollet

De l'1 al 20 d'abril l'Oficina de Català de Ripollet, la Unió de Comerciants de Ripollet, l'Ajuntament de Ripollet i les entitats i els establiments col·laboradors de Voluntariat per la llengua organitzen el joc lingüístic A l'abril cada paraula val per mil, una iniciativa cultural per celebrar Sant Jordi als carrers de la població.

L'objectiu del concurs és fomentar el coneixement de la llengua i promoure l'ús del català al comerç de la ciutat, per la qual cosa hi haurà diferents cartells a les botigues amb una paraula en català relacionada amb l'activitat de l'establiment, l'origen del mot i el dibuix d'una rosa.

Per participar-hi cal:

  • Recollir una butlleta a qualsevol dels establiments col·laboradors o descarregar-la aquí o al web de la Unió de Comerciants de Ripollet.
  • Completar la butlleta amb les dades següents: dades personals, 8 paraules, la llengua d'origen de les paraules i el segell de l'establiment on s'ha trobat el cartell.
  • Dipositar la butlleta a les urnes del concurs que es troben al Centre Cultural, a la Biblioteca o als comerços que hi col·laboren.

Per sorteig, el divendres 21 d'abril a les 11 h al Centre Cultural es triaran 20 butlletes. El mateix dia de Sant Jordi, 23 d'abril, a les 13 h a la Carpa del Drac a la plaça de Pere Quart, les persones titulars de les butlletes seleccionades rebran obsequis gentilesa d'alguns comerços col·laboradors. 

Consulteu-ne les bases.    

Col·laboradors i comerços participants

Amics del teatre (patrocinador), Associació d'Espectadors del Teatre Mercat Vell (patrocinador), Bolsos J. Blasco, Electro Rambla, Estudi DeCuina, Farmàcia Selva, Ferreteria Vilalta, Forn Alsina (patrocinador), Book Fotos Barcelona (patrocinador), Herbolari Faver (patrocinador), Joieria Riera (patrocinador), Kids&Us, Kumon, Làmpades Dou, MF Confecciones, Mobles Rambla, Moda Íntima Rosina (patrocinador), Modes Conxita, Modes Santana, Món Dolç (patrocinador), Òptic Fàbrica, Òptica Alós (patrocinador), Òptica Ortopèdia Sant Jordi, Papereria Llibreria Quatre (patrocinador), Perfumeria Júlia-Rosa (patrocinador), Perfumeria Mary (patrocinador), Perruqueria Clàudia, Silvestre, Uppali (patrocinador), Vida Animal.

Concurs <em>A l'abril cada paraula val per mil</em> a Ripollet
Mes anterior Juliol 2018 Mes següent
dl dm dc dj dv ds dg
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31     

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes