El Servei Local de Català de Cerdanyola participa a la Fira Orienta

Socioeconòmic > Entitats > Joventut

El Servei Local de Català de Cerdanyola participarà, per segon any, a la Fira d’Orientació Formativa ORIENTA Cerdanyola que organitza l’Ajuntament de Cerdanyola del 9 al 13 de febrer, enguany amb format virtual.

La fira va adreçada a nois i noies de 16 anys i a les seves famílies i té per objectiu donar a conèixer l’oferta formativa de la ciutat després de l’Educació Secundària Obligatòria. Alumnat i famílies podran accedir als expositors virtuals de la web www.firesvirtuals.cat i fer preguntes i participar a les activitats que es proposen.

El Servei Local de Català difondrà des del seu expositor virtual l’oferta formativa del Consorci per a la Normalització Lingüística, així com informació sobre la certificació oficial de la llengua catalana i el programa del Voluntariat per la llengua.

En aquesta edició de la fira, que està organitzada per les regidories d’Educació i Joventut, hi participen 640 joves dels instituts Banús, Forat del Vent, Gorgs, Jaume Mimó, Pere Calders, Escaladei i FEDAC-Cerdanyola, el CFT Flor de Maig, el CFA L'Alzina.

www.firesvirtuals.cat
Cerdanyola del Vallès

A les 09:00 h.

Vols compartir aquest acte?