25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Des del dimarts, 2 de juliol de 2019 fins al dimecres, 31 de juliol de 2019

Voluntariat per la llengua

Tertúlies en català durant el mes de juliol

Aquest mes de juliol alguns aprenents i alumnes de Cerdanyola i Sant Cugat es trobaran amb voluntaris lingüístics per practicar el català d'una manera relaxada i amena en un dels Punts de Trobada de les poblacions. Per l'experiència d'estius anteriors, és una activitat que funciona molt bé perquè permet que els participants en el Voluntariat per la llengua es coneguin més i l'ambient de les tertúlies és alegre i positiu.

A Cerdanyola, la tertúlia serà durant els dijous de juliol, d'11 a 12.30 h. I es farà a la cafeteria i gelateria Da Vinci de (Punt de trobada del Voluntariat per la llengua).

A Sant Cugat enguany hi haurà dues tertúlies, una de matí i l'altra, de tarda:

  • La del matí serà els dimecres de juliol de 10 a 11 h a la terrassa de l'OASI Tea Lounge (carrer Gorina, 10), que també forma part de la xarxa de Punts de trobada de VxL.
  • La de la tarda serà tots els dimarts de juliol, de 18 a 19 h, a una aula del Servei Local de Català (Casa de Cultura, 2a planta).

Totes les persones que estiguin interessades a assistir-hi poden enviar un correu electrònic a vxl.vo3@cpnl.cat o bé un missatge Whatsapp al telèfon 637 388 189.

Tertúlies en català durant el mes de juliol

Foto del juliol passat


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter