25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Divendres, 26 d'abril de 2019 a les 10:00

Voluntariat per la llengua

Microconverses al Cafè Colon de Montcada

Cafè Colon (carrer Colon, 5)
Montcada i Reixac

El divendres 26 d'abril a les 10 h es farà al Cafè Colon de Montcada, establiment col·laborador de Voluntariat per la llengua, un espai de microconverses en català.

Les microconverses, que es van fer per primer cop l'any 2018, tenen per objectiu fomentar l'expressió oral en català a partir de converses rotatives de 3 minuts en format de parella entre persones de diferents nivells i persones voluntàries. En aquesta edició participaran membres de la Fundació Cultural Montcada, entitat que també dona suport al programa Voluntariat per la llengua.

L'activitat seguirà la dinàmica següent: alumnes de nivell intermedi i suficiència i voluntaris lingüístics s'asseuran en taules petites i alumnes de nivell bàsic i elemental aniran passant per cada taula durant 3 minuts i conversaran de temes com la feina, els hobbies, la música, etc.

Un cop feta l'activitat, que durarà 30 minuts, es farà una reflexió per tal que tothom prengui consciència de la necessitat de poder parlar de qualsevol tema i de manera distesa en català.

Microconverses al Cafè Colon de Montcada

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter