25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Dilluns, 18 de febrer de 2019 a les 17:00

DILM

Montcada celebra el Dia Internacional de la Llengua Materna dedicat al conte i la tradició oral

Servei Local de Català de Montcada i Reixac

Durant la setmana del 18 al 28 de febrer, se celebraran a Montcada i Reixac diverses activitats per commemorar el Dia Internacional de la Llengua Materna, que enguany està centrat en la tradició oral i vinculat a l'Any de la literatura Infantil i Juvenil.

Els actes previstos són els següents:

  • Dilluns, 18 de febrer, a les 17 h: Canta'm un conte a la Biblioteca Elisenda de Montcada. Per a infants fins a 3 anys. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca Elisenda de Montcada o a la web de les biblioteques.
  • Dimarts, 19 de febrer, a les 19.30 h. Inauguració de l'exposició Paraules d'aquí que venen d'allà a la Casa de la Vila. L'exposició es basa en els cartells amb paraules (en català i l'explicació sobre de quina llengua venen) del concurs A l'abril cada paraula val per mil que l'any 2018 van organitzar el Servei Local de Català i Montcada Centre Comerç. Es pot visitar fins al 2 de març.
  • Dimecres, 20 de febrer, 18 h: Rondalles catalanes i mallorquines a la Biblioteca Elisenda de Montcada
  • Dijous, 21 de febrer, 17.30 h: Contes vora el foc al Kursaal. L'activitat consistirà en mares/àvies que explicaran contes en la seva llengua materna amb la versió simultània en català.
  • Divendres, 22 de febrer, a les 17.30 h: Paraules en silenci: taller de llengua de signes catalana a la Biblioteca Can Sant Joan. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca Can Sant Joan o a la web de les biblioteques.
  • Dijous, 28 de febrer, 17.30 h: Projecció del documental Sonita. Afganesa, rapera i sense por (en versió original en anglès i persa afganès -darí- subtitulada en català) a l'Espai Jove Can Tauler.

El Dia Internacional de la Llengua Materna, declarat per la UNESCO, se celebra cada 21 de febrer per promoure el multilingüisme i la diversitat lingüística.

Enllaços relacionats
Montcada celebra el Dia Internacional de la Llengua Materna dedicat al conte i la tradició oral

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter