25 anys fent bategar el català

CNL de les Terres de l’Ebre

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - CNL Terres de l'Ebre

Notícies

Llistant 1 de 10 de 374 notícies disponibles
Dijous, 29 de novembre de 2018

Tortosa acull la representació del monòleg 'Pompeu Fabra. Jugada mestra!'

Tortosa acull la representació del monòleg 'Pompeu Fabra. Jugada mestra!' En el marc de les activitats de l'Any Fabra a les Terres de l'Ebre, el dia 27 de novembre, va tindre lloc a l'Aula de Didàctica del Museu de Tortosa la representació del monòleg 'Pompeu Fabra. Jugada mestra!', a càrrec d'Òscar Intente, sota la direcció i col·laboració de Maria Pla. 
Dimecres, 21 de novembre de 2018

Dues experiències molt positives del Voluntariat per la llengua a les Terres de l'Ebre

Dues experiències molt positives del Voluntariat per la llengua a les Terres de l'Ebre Hi ha dues experiències molt positives del Voluntariat per la llengua (VxL) que van començar a funcionar durant el mes de novembre al Casal Cívic d'Alcanar i al Casal Cívic de Tortosa, espais gestionats pel Departament de Treball i Afers Socials de la Generalitat.
Dimecres, 21 de novembre de 2018

Torna la campanya "I tu, jugues en català?"' 2018 amb 23 establiments adherits a les Terres de l'Ebre

Torna la campanya Vint-i-quatre establiments de les Terres de l'Ebre, de les poblacions d'Amposta, Ascó, Batea, Bot, Corbera d'Ebre, Deltebre, la Fatarella, Flix, Gandesa, Móra d'Ebre, Móra la Nova, Sant Carles de la Ràpita i Tortosa, s'han adherit a la campanya "I tu, jugues en català?" 2018, una iniciativa que dóna a conèixer l'oferta comercial de jocs i joguets en català coincidint amb les dates de Nadal i Reis.
Dimecres, 14 de novembre de 2018

Taller per al voluntariat lingüístic del Casal Cívic d'Alcanar

Taller per al voluntariat lingüístic del Casal Cívic d'Alcanar Dins de les activitats del Voluntariat per la llengua a les Terres de l'Ebre, el dimecres 14 de novembre, de 18.00 a 20.00 h, es va impartir un taller d'experiències i de materials per al nou voluntariat lingüístic del Casal Cívic d'Alcanar.
Dijous, 8 de novembre de 2018

Presentació de parelles lingüístiques a Santa Bàrbara

Presentació de parelles lingüístiques a Santa Bàrbara Dins de les activitats del Voluntariat per la llengua, el dijous 8 de novembre, a les 17.00 h, va tenir lloc al bar DTapes la presentació de parelles lingüístiques i inici del curs a Santa Bàrbara.
Dimecres, 31 d'octubre de 2018

Segona sessió de formació inicial del Voluntariat per la llengua a Alcanar

Segona sessió de formació inicial del Voluntariat per la llengua a Alcanar El 31 d'octubre va tindre lloc a Alcanar la segona edició de la sessió de formació inicial per a nous membres del VxL de la localitat. Una setmana abans s'havia fet la presentació del programa i una primera sessió de formació, activitats dirigides per una dinamitzadora del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE).
Dimecres, 31 d'octubre de 2018

El Servei de Català del Montsià, tancat el dia 2 de novembre

El Servei de Català del Montsià, tancat el dia 2 de novembre El Servei Comarcal de Català del Montsià romandrà tancat el 2 de novembre per dia de lliure organització.
Dimecres, 24 d'octubre de 2018

Presentació del Voluntariat per la llengua al Casal Cívic d'Alcanar

Presentació del Voluntariat per la llengua al Casal Cívic d'Alcanar Dins de les activitats del Voluntariat per la llengua (VxL) a les Terres de l'Ebre, el dimecres 24 d'octubre es va presentar aquest programa a Alcanar, amb l'assistència de trenta persones.
Dimarts, 16 d'octubre de 2018

El Voluntariat en conversa arriba al barri de Ferreries de Tortosa amb un nou grup al Punt Òmnia del Casal Cívic

El Voluntariat en conversa arriba al barri de Ferreries de Tortosa amb un nou grup al Punt Òmnia del Casal Cívic Dins de les activitats del Voluntariat per la llengua (VxL) a les Terres de l'Ebre, el divendres 9 de novembre s'iniciaran les sessions d'un nou grup del Voluntariat en conversa al Punt Òmnia del Casal Cívic, ubicat al barri de Ferreries de Tortosa.
Dijous, 4 d'octubre de 2018

Arrenca el Voluntariat en conversa 2018

Arrenca el Voluntariat en conversa 2018 Dins de les activitats del Voluntariat per la llengua (VxL) a les Terres de l'Ebre, el dijous 27 de setembre de 2018 hi va haver l'inici del Voluntariat en conversa.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes