25 anys fent bategar el català

CNL de les Terres de l’Ebre

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - CNL Terres de l'Ebre

Notícies

Llistant 1 de 10 de 392 notícies disponibles
Dilluns, 13 de maig de 2019

Quatre nous establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua a Amposta

Quatre nous establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua a Amposta Des d'aquesta setmana, quatre nous establiments s'han adherit com a col·laboradors al programa Voluntariat per la llengua a la ciutat d'Amposta. 
Dimecres, 8 de maig de 2019

Sessió de formació en materials de conversa a Alcanar

Sessió de formació en materials de conversa a Alcanar Dins de les activitats del Voluntariat per la llengua a les Terres de l'Ebre, el dimecres 8 de maig, de 10 a 13 h, va tindre lloc una sessió de formació en materials de conversa per a les persones voluntàries del Casal Cívic d'Alcanar.
Dimarts, 23 d'abril de 2019

Lectures a Ràdio Tortosa per part del VxL

Lectures a Ràdio Tortosa per part del VxL Dins de les activitats de la diada de Sant Jordi, alguns membres del Voluntariat per la llengua (VxL) de la ciutat van participar al programa especial de Ràdio Tortosa amb lectures d'autores i autors catalans.
Dijous, 25 d'abril de 2019

Visita didàctica al Museu de Tortosa

Visita didàctica al Museu de Tortosa Dins de les activitats de Sant Jordi, el dijous 25 d'abril, a les 17.30 h, va tindre lloc una visita didàctica al Museu de Tortosa amb el Voluntariat per la llengua i l'alumnat del nivell Bàsic 2 del Centre de Normalització Lingüística de les  Terres de l'Ebre (CNLTE).
Dimecres, 24 d'abril de 2019

Acte de lliurament de certificats al Voluntariat per la llengua d'Alcanar

Acte de lliurament de certificats al Voluntariat per la llengua d'Alcanar Dins dels actes de la Mostra Intercultural organitzada per l'Ajuntament d'Alcanar, el passat 24 d'abril va tenir lloc una trobada amb les persones participants al programa Voluntariat per la llengua (VxL) i l'acte de lliurament de certificats, al Casal Cívic de la població del Montsià.
Dimecres, 24 d'abril de 2019

L'alumnat i el voluntariat lingüístic de l'Ebre celebra Sant Jordi

L'alumnat i el  voluntariat lingüístic de l'Ebre celebra Sant Jordi Els usuaris del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) van participar ahir activament als actes de la diada del llibre i la rosa, Sant Jordi 2019.
Dimarts, 23 d'abril de 2019

Actes de Sant Jordi vinculats al Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Actes de Sant Jordi vinculats al Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre Els actes de la diada de Sant Jordi 2019 vinculats al Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) són els següents:  
Dijous, 21 de març de 2019

Dia Mundial de la Poesia a Tortosa

Dia Mundial de la Poesia a Tortosa Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Poesia, el Departament de Cultura de la Generalitat va organitzar el un acte al Palau Oliver de Boteller en el qual van ser convidats a participar alumnat i membres del Voluntariat per la llengua del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE).
Dijous, 7 de març de 2019

Tertúlia sobre el llibre 'Les mateixes' estrelles a la Biblioteca de Tortosa

Tertúlia sobre el llibre 'Les mateixes' estrelles a la Biblioteca de Tortosa El 7 de març, a les 17.30 h, va tenir lloc la tertúlia sobre el llibre de lectura fàcil 'Les mateixes estrelles' a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.
Dimarts, 5 de març de 2019

Lliurament de certificats a l'alumnat d'un curs de nivell Inicial 1 a Arnes

Lliurament de certificats a l'alumnat d'un curs de nivell Inicial 1 a Arnes El 5 de març de 2019 va tenir lloc a l'Ajuntament d'Arnes l'acte de lliurament de certificats del curs de català de nivell Inicial 1, que es va impartir a la població entre els mesos de setembre i desembre de 2018. A l'acte s'hi va convocar l'alumnat del curs de català, en total 12 persones, que van rebre el diploma d'assistència.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter