25 anys fent bategar el català

CNL de les Terres de l’Ebre

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - CNL Terres de l'Ebre

Notícies

Llistant 1 de 10 de 356 notícies disponibles
Dimarts, 17 de juliol de 2018

Oferta de cursos de català per a adults 2018-2019 a les Terres de l'Ebre

Oferta de cursos de català per a adults 2018-2019 a les Terres de l'Ebre El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) publica l'oferta dels cursos de català del primer trimestre del període 2018-2019, que impartiran els serveis de català de Tortosa, el Baix Ebre, el Montsià, la Terra Alta i la Ribera d'Ebre.
Dilluns, 16 de juliol de 2018

La presidenta del Consorci visita les activitats del Voluntariat per la llengua a Tortosa

La presidenta del Consorci visita les activitats del Voluntariat per la llengua a Tortosa La directora general de Política Lingüística de la Generalitat i presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística, Ester Franquesa, visita les activitats del Voluntariat per la llengua (VxL) a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.
Dimarts, 17 de juliol de 2018

La consellera Laura Borràs inaugura a Tortosa l'exposició "Pompeu Fabra, una llengua completa"

La consellera Laura Borràs inaugura a Tortosa l'exposició La consellera de Cultura, Laura Borràs, va inaugurar el dilluns 16 de juliol, l'exposició "Pompeu Fabra, una llengua completa" a la biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa. A la inauguració també hi va assistir la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, i  l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé. 
Dijous, 12 de juliol de 2018

Tertúlia i final de curs al Club de Lectura Fàcil de Tortosa

Tertúlia i final de curs al Club de Lectura Fàcil de Tortosa El dia 12 de juliol, dins de les activitats del Club de Lectura Fàcil de Tortosa, va tenir lloc la tertúlia sobre el llibre de Núria Martí Constans 'Trampa de foc' i un esmorzar de final de curs amb pastes típiques del nostre país com carquinyolis, pastissets i coquetes de panoli.
Dilluns, 2 de juliol de 2018

Grup de conversa i lectura fàcil a la biblioteca de Tortosa durant l'estiu

Grup de conversa i lectura fàcil a la biblioteca de Tortosa durant l'estiu Un aprenent del Voluntariat per la llengua es converteix en voluntari i condueix un grup de conversa i lectura fàcil a la Biblioteca Marcel·lí Domingo.
Dimarts, 26 de juny de 2018

Horari d'atenció al públic durant l'estiu

Horari d'atenció al públic durant l'estiu El Centre de Normalització Lingüística de les  Terres de l'Ebre (CNLTE) informa que durant el període estiuenc l'horari d'atenció al públic serà de 9.00 h a 14.00 h, de dilluns a divendres.
Dimarts, 26 de juny de 2018

Nova oferta de cursos Parla.cat 100% en línia a partir del setembre de 2018

Nova oferta de cursos Parla.cat 100% en línia a partir del setembre de 2018 Al setembre s'obrirà un nou període de matrícules per als cursos del Parla.cat 100% en línia amb tutor dels nivells Bàsic, Elemental, Intermedi i Suficiència.
Dijous, 24 de maig de 2018

Club de Lectura Fàcil de Tortosa: tertúlia sobre el llibre 'El Corsari Negre'

Club de Lectura Fàcil de Tortosa: tertúlia sobre el llibre 'El Corsari Negre' Dins de les activitats del Club de Lectura Fàcil de Tortosa, el dia 24 de maig a les 17.30 h, va tindre lloc una tertúlia sobre el llibre El Corsari Negre, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo.
Dimecres, 23 de maig de 2018

Arriba l'edició 2018 dels 'Tastets' de lletres ebrenques

Arriba l'edició 2018 dels 'Tastets' de lletres ebrenques La seu territorial d'Òmnium Cultural de les Terres de l'Ebre i el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), han editat per octau any consecutiu l'opuscle 'Tastets' de lletres ebrenques, corresponent a l'any 2018.
Dimarts, 22 de maig de 2018

Participació del Voluntariat per la llengua a l'ArtXiBarri 2018 de Tortosa

Participació del Voluntariat per la llengua a l'ArtXiBarri 2018 de Tortosa El divendres 18 de maig se celebrà l'ArtXiBarri 2008 al nucli antic de Tortosa, amb la col·laboració del Voluntariat per la llengua

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes