25 anys fent bategar el català

CNL de les Terres de l’Ebre

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - CNL Terres de l'Ebre

Notícies

Llistant 1 de 10 de 366 notícies disponibles
Dimarts, 16 d'octubre de 2018

El Voluntariat en conversa arriba al barri de Ferreries de Tortosa amb un nou grup al Punt Òmnia del Casal Cívic

El Voluntariat en conversa arriba al barri de Ferreries de Tortosa amb un nou grup al Punt Òmnia del Casal Cívic Dins de les activitats del Voluntariat per la llengua (VxL) a les Terres de l'Ebre, el divendres 9 de novembre s'iniciaran les sessions d'un nou grup del Voluntariat en conversa al Punt Òmnia del Casal Cívic, ubicat al barri de Ferreries de Tortosa.
Dijous, 4 d'octubre de 2018

Arrenca el Voluntariat en conversa 2018

Arrenca el Voluntariat en conversa 2018 Dins de les activitats del Voluntariat per la llengua (VxL) a les Terres de l'Ebre, el dijous 27 de setembre de 2018 hi va haver l'inici del Voluntariat en conversa.
Dijous, 4 d'octubre de 2018

Reconeixement dels Premis Pompeu Fabra a les entitats del Cens d'Entitats del Foment de la Llengua Catalana

Reconeixement dels Premis Pompeu Fabra a les entitats  del Cens d'Entitats del Foment de la Llengua Catalana Els VII Premis Pompeu Fabra 2018 fan un reconeixement a les entitats del Cens d'Entitats del Foment de la Llengua Catalana, entre les quals Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre (Flix) i l'associació de Teatre i Circ Terres de l'Ebre (Amposta),
Dilluns, 1 d'octubre de 2018

Nou període de matrícules per als cursos del Parla.cat 100% en línia

Nou període de matrícules per als cursos del Parla.cat 100% en línia Durant el mes d'octubre s'obrirà un nou període de matrícules per als cursos del Parla.cat 100% en línia amb tutor dels nivells Bàsic, Elemental, Intermedi i Suficiència.
Dilluns, 1 d'octubre de 2018

El CNL de les Terres de l'Ebre difon aspectes de la vida i l'obra de Pompeu Fabra

El CNL de les Terres de l'Ebre difon aspectes de la vida i l'obra de Pompeu Fabra El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) engega la campanya per a divulgar entre el gran públic diferents aspectes de la vida i l'obra del lingüista Pompeu Fabra, amb motiu del 150è aniversari del seu naixement.
Dijous, 27 de setembre de 2018

Visita dels Grups Xerrem al CNL de les Terres de l'Ebre

Visita dels Grups Xerrem al CNL de les Terres de l'Ebre Dins dels contactes habituals amb entitats que treballen en l'àmbit de llengua, cultura i cohesió, el dijous 27 de setembre el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) va rebre la visita de Jordi Esteban i de Saoka Kingolo, membres de la CAL (Coordinadora d'Associacions per la Llengua) i promotors dels Grups Xerrem.
Dimarts, 18 de setembre de 2018

Programació del Club de Lectura Fàcil de Tortosa per al curs 2018-2019

Programació del Club de Lectura Fàcil de Tortosa per al curs 2018-2019 Dins de les activitats del Voluntariat per la llengua, i en col·laboració amb la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, es programen una sèrie de lectures i tertúlies sobre llibres de lectura fàcil durant tot el curs.
Divendres, 7 de setembre de 2018

Els serveis del CNLTE tanquen el 10 de setembre per jornada de lliure organització

Els serveis del CNLTE tanquen el 10 de setembre per jornada de lliure organització Tots els serveis del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre romandran tancats el dia 10 de setembre de 2018 per jornada de lliure organització.
Divendres, 20 de juliol de 2018

III Gimcana del Renaixement 2018 a Tortosa

III Gimcana del Renaixement 2018 a Tortosa Dins de les activitats de llengua, cultura i cohesió del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), el 20 de juliol al matí, va tindre lloc la III Gimcana del Renaixement per conèixer el patrimoni i la Festa.
Dimarts, 17 de juliol de 2018

Oferta de cursos de català per a adults 2018-2019 a les Terres de l'Ebre

Oferta de cursos de català per a adults 2018-2019 a les Terres de l'Ebre El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) publica l'oferta dels cursos de català del primer trimestre del període 2018-2019, que impartiran els serveis de català de Tortosa, el Baix Ebre, el Montsià, la Terra Alta i la Ribera d'Ebre.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes