Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Altres [X]
 1. Les xifres del CNL de 2020

  El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) ha fet pública una presentació amb els indicadors d'activitat més rellevants de l'any 2020, amb el títol de "El 2020 en xifres".

  Altres

 2. Els serveis de català d'Amposta i Tortosa tanquen el dia 24 de maig per festa local

  Els serveis de català del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre a Tortosa i Amposta romandran tancats el 24 de maig (dilluns) per festa local.

  Altres

 3. Els serveis de català de les Terres de l'Ebre tanquen el dia 7 de desembre de 2020

  Els serveis del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) tanquen per dia de lliure organització el dia 7 de desembre.

  Altres

 4. Inauguració de l'exposició itinerant "Ànima. 15 anys de la Fundació .cat" a Tortosa

  Divendres 18 de setembre, a les 19 h, se celebra l'acte d'inauguració de l'exposició “Ànima. 15 anys de la Fundació .cat”, a la seu dels Serveis Territorials de Cultura de les Terres de l'Ebre, a Tortosa.

  Altres

 5. Dia de lliure organització

  Els serveis del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) tanquen per dia de lliure organització.

  Altres

 6. Es cancel·len les activitats del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

  La mesura és vigent des del 12 de març i durant un període mínim de quinze dies.

  Altres

 7. Horari del CNL de les Terres de l'Ebre durant el període nadalenc

  Tots els serveis del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) romandran tancats des de dimarts 25 de desembre de 2019 fins a dimecres 1 de gener de 2020, ambdós inclosos, per vacances de Nadal. Els dies 2 i 3 de gener de 2020 només hi haurà atenció al públic a la seu del CNLTE (pl. dels Dolors, 1, 3r de Tortosa, tel. 977 51 07 20). El dia 7 de gener de 2019, tots els serveis recuperaran l'activitat i els horaris habituals.

   

  Altres

 8. Cinta Espuny, nova presidenta del Consell del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

  Cinta Espuny i Vidal ha estat nomenada  presidenta del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de les Terres de l'Ebre en substitució de l'exregidora d'Ensenyament de l'Ajuntament de Tortosa, Anna Algueró Caballé, que ha exercit aquest càrrec en els darrers quatre anys, concretament des del desembre de 2015. 

  Altres

 9. Els serveis de català de les Terres de l'Ebre tanquen el dia 11 d'octubre

  Tots els serveis del CNL de les Terres de l'Ebre romandran tancats l'11 d'octubre per dia de lliure organització.

  Altres

 10. Descomptes al Teatre Nacional de Catalunya per als alumnes de català i els participants en el VxL

  Alumnes dels cursos de català per a adults i participants en el Voluntariat per la llengua (VxL) podran gaudir d'un 10% de descompte per als espectacles del Teatre Nacional de Catalunya (TNC).

  Altres