L'alumnat de català participa en una visita a peu per la ciutat de Tortosa

Cursos de català, Activitats complementàries

L'alumnat del curs Inicial de català i voluntaris per la llengua de Tortosa van visitar indrets històrics de la població dins les activitats de cohesió social i foment de la llengua catalana del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre.
 

Dijous, 24 de novembre, voluntaris per llengua i alumnes de nivell Inicial de Tortosa van gaudir d'una sortida històrica i cultural per la capital del Baix Ebre. La visita guiada va anar a càrrec de l'Oficina de Turisme de la ciutat.

Van conèixer diferents racons del nucli antic i la petjada dels antics habitats. Primer es va visitar l'espai Cota Zero, un indret que permet documentar els moments històrics de la ciutat a través de restes arqueològiques. 

La façana de la Catedral i les vistes del riu van permete parlar de la importància de l'Ebre per al desenvolupamet de la capital ebrenca. La sortida va finalitzar al conjut dels Reials Col·legis i es va acabar visualitzant un vídeo a l'església de Sant Domènech sobre els canvis arquitectònics que ha sofert Tortosa al llarg dels segles. 

L'objectiu de les sortides culturals és donar a conèixer diferents espais turístics i culturals de la ciutat i, a la vegada, reforçar continguts treballats a l'aula en els cursos de català per a adults.

Vols compartir aquesta notícia?