Presentació del joc ‘Lletra a lletra’ a Atzavara-arrels de Tortosa

Oci i consum

El 10 de febrer es va presentar el joc Lletra a lletra a l'entitat Atzavara-arrels de Tortosa per tal que es pugui treballar la llengua catalana amb els usuaris del centre.

Els infants i els joves que jugaran a Lletra a lletra assisteixen setmanalment a Atzavara-arrels de Tortosa i reben suport educatiu amb l'objectiu de millorar les competències curriculars d'educació primària i secundària. La presentació del joc va anar a càrrec del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), a través del Servei Comarcal de Català del Baix Ebre.


Des del 2013, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) dona a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català a través del programa I tu, jugues en català?, per tal de fomentar el català com a llengua de joc i de relació. En aquest cas, la presentació es va poder realitzar perquè els creadors del joc han cedit exemplars al CPNL.

Atzavara-arrels és una associació plural, oberta i participativa amb l'objectiu d'afavorir la interculturalitat, la cohesió social i l'acció comunitària.

Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Vols compartir aquesta notícia?