La directora de la Institució de les Lletres Catalanes es reuneix amb el agents literaris ebrencs

Llengua i cultura

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNTE) va participar el 10 de desembre passat en una reunió celebrada a Vinebre (Ribera d'Ebre) amb una quinzena de representants del món literari ebrenc.

Durant la trobada, presidida per Izaskun Arretxe, directora de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), es van presentar les línies d'ajudes de la ILC destinades als agents culturals vinculats a les lletres del territori i també les actuacions de futur que preveu la Institució.

El CNLTE va presentar les accions que desenvolupa al llarg de l'any en el marc del programa de Llengua, cultura i cohesió, tals com la coordinació d’un Club de Lectura Fàcil a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, la participació en l'acte commemoratiu del Dia Mundial de la Poesia a les Terres de l'Ebre, les activitats al voltant de l'escriptor de l'Any Literari i la campanya Montcada 80, dedicada a l'escriptor mequinensà Jesús Moncada Espluga.

A la reunió s'hi van fer presents escriptors, responsables de biblioteques, representants d'institucions, llibreters i dinamitzadors culturals de les comarques ebrenques. Arretxe va estar acompanyada de la directora dels Serveis Territorials de Cultura, Victòria Almuni, i de l'alcaldessa de Vinebre, Gemma Carim.

Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Vols compartir aquesta notícia?