Presentació del joc ‘Lletra a lletra’ al Punt Òmnia de Tortosa

Oci i consum

El passat 9 de novembre es va presentar el joc Lletra a lletra al Punt Òmnia de Tortosa per tal que es pugui treballar la llengua catalana amb els usuaris del centre.

Els infants i joves que jugaran a Lletra a lletra assisteixen setmanalment al Punt Òmnia de Tortosa i reben suport educatiu amb l'objectiu de millorar les competències curriculars d'educació primària i secundària. La presentació del joc va anar a càrrec del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), a través del Servei Comarcal de Català del Baix Ebre.


Des del 2013, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) dona a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català a través del programa I tu, jugues en català?, per tal de fomentar el català com a llengua de joc i de relació. 


El Punt Òmnia Tortosa, gestionant per l'entitat Grup Esplai Blanquerna, és un projecte de la la Xarxa Òmnia, creat per la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària, que a través de les noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) pretén millorar la inclusió social de les persones amb major risc d'exclusió social.

Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?