El Consorci per a la Normalització Lingüística impulsa el Servei d’Assessorament Lingüístic (SAL)

Assessorament lingüístic

El SAL facilita recursos per a la qualitat lingüística en català dels negocis i per a la millora de la comunicació a les xarxes socials.

El Consorci per a la Normalització Lingüística posa a l'abast de totes les empreses i associacions d'empresaris el Servei d'Assessorament Lingüístic (SAL), amb la finalitat de garantir la qualitat de les comunicacions professionals i afavorir la progressiva autonomia lingüística dels usuaris. Per fer conèixer aquest servei, el Consorci engega una campanya de difusió a les xarxes, amb un vídeo promocional i amb les etiquetes #ConnectaAmbElSAL i #SAL_CPNL.

Aquest servei vol dotar el sector empresarial d'eines i recursos perquè puguin comunicar de manera eficaç, publicar textos de qualitat i redactar amb seguretat. Es tracta de facilitar al màxim l'ús del català en les comunicacions empresarials, com un element important de la qualitat integral del producte que ofereixen.

Les empreses o associacions empresarials que vulguin accedir als serveis del SAL s'han d'adreçar al Consorci per a la Normalització Lingüística per mitjà de l'adreça sal(ELIMINAR)@cpnl.cat.

Professionals altament qualificats revisen els textos amb un mètode de revisió propi i una atenció personalitzada. Aquest servei està sotmès a unes condicions d'ús que impliquen certes restriccions, com treballs de creació, treballs acadèmics o textos provinents de centres d'ensenyament.

També se'ls ofereixen altres serveis de suport i acompanyament, com el Pla d'autonomia lingüística, l'entrenament lingüístic per a empreses o les sessions formatives, entre altres eines de capacitació lingüística.

Vols compartir aquesta notícia?