Nou curs de català oral EP! Escolta i Parla a Tortosa

Acolliment > Ep, escolta i parla!

S’adreça a persones que no entenen ni parlen català, no alfabetitzades, amb poc bagatge acadèmic, o que coneixen només alfabets diferents del llatí

La Direcció General de Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística han creat el curs oral de català Ep! Escolta i Parla.

El període d'inscripcions per als cursos de català d'hivern del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) té com a novetat d'enguany l'oferta del nou curs oral de català, Ep! Escolta i Parla.

A partir del 27 de gener s'impartirà a Tortosa un curs d'aquesta modalitat, de 45 hores de durada. Tindrà lloc de dilluns a dijous, al Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), fins al 17 de març de 2020.

L'Ep! Escolta i Parla s'adreça a persones adultes que no entenen ni parlen català, no alfabetitzades, amb poc bagatge acadèmic, o que coneixen només alfabets diferents del llatí. L'objectiu és que puguin resoldre les necessitats bàsiques de la vida quotidiana en català. Es preveu que els aprenents que cursin l'Ep! Escolta i Parla podran tenir la mateixa competència oral que els alumnes que hagin acabat el nivell A2 del Marc Europeu Comú de Referència.

El curs està organitzat en tres mòduls i treballa nou temes relacionats amb la vida quotidiana. A cada mòdul es repassa el contingut treballat i se n'afegeix de nou. La metodologia que es proposa és significativa i comunicativa, amb activitats que demanen moviment, joc i participació.

Núria de la Vega

Vols compartir aquesta notícia?