25 anys fent bategar el català

CNL de les Terres de l’Ebre

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 17 d'abril de 2012

Sant Jordi 2012 al Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Amb motiu de la diada de Sant Jordi, el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) organitza un seguit d'activitats vinculades a la llengua i la cultura catalanes.

Sant Jordi 2012 al Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Els actes es desenvolupen entre el 17 i el 28 d'abril i inclouen activitats diverses. La programació és la següent:

17 d'abril: L'exposició "Xeic! Paraules de l'Ebre" visitarà l'Escola Puig Cavaller de Gandesa, del 17 al 25 d'abril.

17 d'abril: A les 16.30 h tindrà lloc al Centre Cívic de Santa Bàrbara l'acte de cloenda i entrega de certificats de quatre cursos d'acolliment lingüístic impartits al municipi i adreçats al col·lectiu de persones nouvingudes. Es lliurarà un exemplar de Tastets de lletres de les Terres de l'Ebre a l'alumnat.

17 d'abril: Presentació de l'opuscle Tastets de lletres de les Terres de l'Ebre 2012 en el marc dels actes preliminars de la Fira Literària de Jesús. A les 19.30 h, a la sala d'actes de l'EMD de Jesús.

21 d'abril: El CNLTE participarà a la Fira Literària de Jesús amb la instal·lació d'una parada amb material divulgatiu del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i del programa Voluntariat per la llengua (VxL).

23 d'abril: Parades de Sant Jordi per promocionar les activitats del Consorci i del Voluntariat per la llengua, a la plaça de l'Àngel de Tortosa i a la plaça de Dalt de Móra d'Ebre.

23 d'abril: Presentació de la campanya La paraula ebrenca més bonica, amb l'obertura del bloc de participació, la presentacó del logo i l'inici de la recollida de paraules a la plaça de l'Àngel de Tortosa, a la seu del Consell Comarcal de la Terra Alta i a la plaça de Dalt de Móra d'Ebre i al Consell i a l'Arxiu Comarcal de la Ribera d'Ebre.

23 d'abril: Obsequi de l'opuscle Tastets de lletres de les Terres de l'Ebre 2012 als usuaris del CNLTE i del tríptic amb un recull de corrandes típiques de la Ribera d'Ebre als usuaris de la comarca.

23 d'abril: Sisena edició del Concurs de Relats Breus de Sant Jordi del Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre. Obert a l'alumnat de la comarca. Fins al 30 d'abril

23 d'abril: Emissió del número 50 del programa de ràdio Llengua.cat dedicat a les activitats de Sant Jordi. Ràdio Tortosa (103.3 FM, a les 11.45 h).

23 d'abril: Publicació del número 30 del butlletí electrònic mensual El Full, editat pel CNLTE, dedicat a Sant Jordi i a donar a conèixer l'activitat del Consorci al territori.

25 d'abril: L'exposició "Xeic! Paraules de l'Ebre" visitarà l'Institut Escola Mare de Déu del Portal de Batea, del 25 d'abril al 9 de maig.

25 d'abril: Tertúlia del Club de Lectura Fàcil de Tortosa sobre el llibre  El Parlament de Catalunya, d'Ignasi Riera. A les 18.00 h, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo.

28 d'abril: Ruta literària pels punts d'interès de la ciutat de Tortosa relacionats amb la figura de l'escriptor tortosí Cristòfol Despuig, amb sortida a les 10.30 h des de la Biblioteca Marcel·lí Domingo (organitzadora).


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter