25 anys fent bategar el català

CNL de les Terres de l’Ebre

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 27 de maig de 2010

La Mostra de Llibres Ebrencs de Llengua, a Móra d'Ebre

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre presentarà la Mostra de Llibres Ebrencs de Llengua en el marc de la sèptima Fira del Llibre Ebrenc, que tindrà lloc els dies 5 i 6 de juny, a Móra d'Ebre.

La Mostra de Llibres Ebrencs de Llengua, a Móra d'Ebre

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre, en el marc de les actuacions de divulgació del patrimoni lingüístic ebrenc, ha impulsat una activitat que conjuga el món del llibre i el de la lingüística. Es tracta de la Mostra de Llibres Ebrencs de Llengua, que pretén donar a conèixer al gran públic les principals obres que s’han publicat sobre llengua catalana des de l’òptica ebrenca.

L'activitat també vol retre homenatge a tota una colla de filòlegs, tècnics i estudiosos de la llengua catalana que des de la dècada dels vuitanta del segle passat han contribuït a l’estudi, la divulgació i la dignificació del català que es parla a les Terres de l’Ebre, un territori lingüístic que s’estén des del Priorat fins als Ports i des del Matarranya fins al Delta.

La mostra aplega 32 títols i està encapçalada, a mode de pòrtic, amb un exemplar del llibre Pompeu Fabra, biografia essencial, publicat l’any 1969 per Artur Bladé i Desumvila (Benissanet, 1907 - Barcelona, 1995).
 


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter