25 anys fent bategar el català

CNL de les Terres de l’Ebre

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 18 de juny de 2019

Una vuitantena d'inscripcions als cursos de català del programa Aprèn.cat 2019 a Amposta i Tortosa

El dia 20 de maig de 2019 van finalitzar els cursos de català per a persones aturades que es van impartir a les Terres de l'Ebre amb el finançament del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del programa Aprèn.cat.

Una vuitantena d'inscripcions als cursos de català del programa Aprèn.cat 2019 a Amposta i Tortosa

Entre el 27 de març i el 20 de maig es van impartir cinc sis de català del programa Aprèn.cat, tres a Amposta i tres a Tortosa, dels nivells Bàsic 1, Bàsic 2 i Bàsic 3, per part de personal tècnic del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE). En total hi ha hagut 79 inscripcions i un 82,6% d'assoliment. L'alumnat que ha finalitzat el curs i ha assolit la prova ha obtingut el certificat de nivell A2 de llengua catalana.

Aquesta acció formativa impulsada pel SOC està finançada pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, amb càrrec als pressupostos generals de l'Estat en el marc de la Conferència Sectorial d'Ocupació i Assumptes Laborals.

La de 2019 ha sigut l'octava edició d'aquest programa a les Terres de l'Ebre, engegat l'any 2011, fruit de la col·laboració entre el SOC i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE)

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter