25 anys fent bategar el català

CNL de les Terres de l’Ebre

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 29 de novembre de 2018

Tortosa acull la representació del monòleg 'Pompeu Fabra. Jugada mestra!'

En el marc de les activitats de l'Any Fabra a les Terres de l'Ebre, el dia 27 de novembre, va tindre lloc a l'Aula de Didàctica del Museu de Tortosa la representació del monòleg 'Pompeu Fabra. Jugada mestra!', a càrrec d'Òscar Intente, sota la direcció i col·laboració de Maria Pla. 

Tortosa acull la representació del monòleg 'Pompeu Fabra. Jugada mestra!'

L'escenificació, de quaranta minuts de durada, va tindre com a protagonista un home vestit de tennista de primers de segle XX, amb una raqueta i una pilota a la mà, que va amb l'excusa d'explicar l'afició de Fabra per l'esport, va posar de relleu el fet que tant en el joc com en la llengua és necessari dotar-se d'unes normes. 

Era la segona vegada que aquest monòleg es podia veure a les Terres de l'Ebre, ja que anteriorment, el 25 de maig passat, es va representar a Móra d'Ebre, en el marc de la fira d'espectacles literaris en llengua catalana Litterarum 2018.

L'acte el va organitzar la Direcció General de Política Lingüística, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i l'Ajuntament de Tortosa.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE)

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes