25 anys fent bategar el català

CNL de les Terres de l’Ebre

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 23 de maig de 2018

Arriba l'edició 2018 dels 'Tastets' de lletres ebrenques

La seu territorial d'Òmnium Cultural de les Terres de l'Ebre i el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), han editat per octau any consecutiu l'opuscle 'Tastets' de lletres ebrenques, corresponent a l'any 2018.

Arriba l'edició 2018 dels 'Tastets' de lletres ebrenques

La publicació d'enguany, de 60 pàgines i amb una tirada de 1.000 exemplars, està dedicada a difondre les obres guanyadores de la fase territorial de les Terres de l'Ebre del Premi Sambori i del Premi Especials Òmnium, convocats anualment per Òmnium Cultural i adreçats a estudiants de primària, secundària i educació especial. En total es publiquen 25 narracions signades per autors de diferents poblacions del territori.

L'edició d'enguany es distrubuïx com a obsequi als participants al certamen, als centres educatius i als membres i usuaris de les entitats editores. Els 'Tastets' també es posaran a disposició de les persones interessades i a les que en sol·licitin exemplars.

Els 'Tastets' es van començar a editar l'any 2011 amb l'objectiu de celebrar la diada de Sant Jordi i de divulgar la producció literària dels autors ebrencs entre el gran públic. 


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter