25 anys fent bategar el català

CNL de les Terres de l’Ebre

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 863 notícies disponibles
Dimarts, 11 de desembre de 2018

Tortosa acull una sessió tècnica sobre el codi de consum i la llengua

Tortosa acull una sessió tècnica sobre el codi de consum i la llengua La Direcció General de Política Lingüística va organitzar el 10 de desembre  a Tortosa una sessió tècnica de caràcter monogràfic sobre el codi de consum i la llengua adreçada principalment a professionals de la llengua: tècnics del Consorci per a la Normalització Lingüística, planificadors i dinamitzadors lingüístics de l'Administració i de serveis lingüístics d'universitats i organitzacions diverses, activistes d'entitats de llengua, etc.
Dimarts, 4 de desembre de 2018

Commemoració de l'Any Fabra a Flix

Commemoració de l'Any Fabra a Flix El Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre (CERE) va organitzar el dia 4 de novembre de 2018 un acte commemoratiu amb motiu de l'Any Pompeu Fabra al municipi de Flix. 
Divendres, 30 de novembre de 2018

Presentació de la publicació del 4t poemari de l'Associació de Poetes al Vent a Gandesa

Presentació de la publicació del 4t poemari de l'Associació de Poetes al Vent a Gandesa El passat dia 30 de novembre va tenir lloc a la Biblioteca Municipal de Gandesa la presentació de la publicació del quart poemari de l'Associació Poetes al Vent, que aplega poesies de 22 escriptors de les Terres de l'Ebre.
Divendres, 30 de novembre de 2018

V Nit de la Llengua al Món Digital a Tortosa

V Nit de la Llengua al Món Digital a Tortosa El 29 de novembre de 2018 va tindre lloc a l'Escola Oficial d'Idiomens de Tortosa la cinquena edició de la Viquimarató de la Nit de la Llengua al Món Digital, dedicada en aquesta ocació a Pompeu Fabra.
Dijous, 29 de novembre de 2018

Tortosa acull la representació del monòleg 'Pompeu Fabra. Jugada mestra!'

Tortosa acull la representació del monòleg 'Pompeu Fabra. Jugada mestra!' En el marc de les activitats de l'Any Fabra a les Terres de l'Ebre, el dia 27 de novembre, va tindre lloc a l'Aula de Didàctica del Museu de Tortosa la representació del monòleg 'Pompeu Fabra. Jugada mestra!', a càrrec d'Òscar Intente, sota la direcció i col·laboració de Maria Pla. 
Dimecres, 21 de novembre de 2018

Dues experiències molt positives del Voluntariat per la llengua a les Terres de l'Ebre

Dues experiències molt positives del Voluntariat per la llengua a les Terres de l'Ebre Hi ha dues experiències molt positives del Voluntariat per la llengua (VxL) que van començar a funcionar durant el mes de novembre al Casal Cívic d'Alcanar i al Casal Cívic de Tortosa, espais gestionats pel Departament de Treball i Afers Socials de la Generalitat.
Dimecres, 21 de novembre de 2018

Torna la campanya "I tu, jugues en català?"' 2018 amb 23 establiments adherits a les Terres de l'Ebre

Torna la campanya Vint-i-quatre establiments de les Terres de l'Ebre, de les poblacions d'Amposta, Ascó, Batea, Bot, Corbera d'Ebre, Deltebre, la Fatarella, Flix, Gandesa, Móra d'Ebre, Móra la Nova, Sant Carles de la Ràpita i Tortosa, s'han adherit a la campanya "I tu, jugues en català?" 2018, una iniciativa que dóna a conèixer l'oferta comercial de jocs i joguets en català coincidint amb les dates de Nadal i Reis.
Dijous, 15 de novembre de 2018

Publicada la versió digital de la Primera Jornada de Llengua als Mitjans de Comunicació de les Terres de l'Ebre

Publicada la versió digital de la Primera Jornada de Llengua als Mitjans de Comunicació de les Terres de l'Ebre La Direcció General de Política Lingüística ha publicat el volum digital que aplega les comunicacions presentades durant la Primera Jornada de Llengua als Mitjans de Comunicació de les Terres de l'Ebre, que va tenir lloc el 24 de maig del 2017 a Tortosa. 
Dijous, 15 de novembre de 2018

Sessió sobre llenguatge administratiu igualitari per al personal del Consell Comarcal del Montsià

Sessió sobre llenguatge administratiu igualitari per al personal del Consell Comarcal del Montsià El Servei Comarcal de Català del Montsià va impartir una activitat formativa sobre els usos del llenguatge administratiu no androcèntric,  el  dijous 15 de novembre, de les 9.30 h a les 11.30 h, a la seu del Consell Comarcal del Montsià. 
Dimecres, 14 de novembre de 2018

Taller per al voluntariat lingüístic del Casal Cívic d'Alcanar

Taller per al voluntariat lingüístic del Casal Cívic d'Alcanar Dins de les activitats del Voluntariat per la llengua a les Terres de l'Ebre, el dimecres 14 de novembre, de 18.00 a 20.00 h, es va impartir un taller d'experiències i de materials per al nou voluntariat lingüístic del Casal Cívic d'Alcanar.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes